به روز شده در
کد خبر: ۱۲۸۶۸
عضو فراکسیون مستقلین مجلس:

بیش از 60 میلیارد تومان برای ارسال پیامک‌ جابجا شده است

عضو فراکسیون مستقلین مجلس درباره ارسال پیامک حجاب گفت: دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تصمیمی گرفته که متناسب با اقتضائات کشور است و هر اقدام جریان‌های سیاسی بر علیه این تصمیمات می‌تواند، تعارض منافع ایجاد و کشور را با چالش مواجه کند.

بیش از 60 میلیارد تومان برای ارسال پیامک‌ جابجا شده است

مجید نصیرپور سردهائی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با آوش در پاسخ به اینکه ارسال پیامک عفاف و حجاب در تعارض با مصوبه شورای عالی امنیت ملی درباره اجرایی نشدن قانون عفاف و حجاب است یا خیر؟ گفت: موضوع خاصی در حوزه فرهنگی و دینی مصوب شده و فرآیندهای قانونی خود را طی کرده، هرچند در مراحل تائید و بررسی این قانون ابهامات و شبهات زیادی وجود دارد. چراکه قانون عفاف و حجاب براساس اصل 85 بررسی شده و تا جایی که بنده اطلاع دارم، مواردی که طبق اصل 85 قانون اساسی به تصویب می‌رسد، جمع بسیار اندکی از کمیسیون موضوع را بررسی می‌کنند و فقط زمان اجرای آن را به صحن گزارش می‌دهند. طبیعتاً صحن علنی مجلس در جریان قانون و مفاد آن قرار نمی‌گیرد. لذا از این جهت به این قانون بسیار مهم اشکال وارد است.

کسانی که در نقد قانون حجاب صحبت می‌کنند خودشان متدین به حجاب هستند

نصیرپور تصریح کرد: موضوعی است که به لحاظ شکلی، فرآیند خود را طی کرده است. به نظر من توسط برخی موافقین و مخالفین و جریان‌های سیاسی، دو قطبی در کشور ایجاد شده است. قطعاً مخالفین اجرای این قانون با اصل حجاب مشکلی ندارند و همه کسانی‌که در نقد این قانون صحبت می‌کنند، خودشان متدین و خانواده‌های آنها نیز جزو خانواده‌های متدین هستند.

همه واقعیت‌های جامعه در قانون عفاف و حجاب دیده نشده است

عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همه واقعیت‌های جامعه در قانون عفاف و حجاب دیده نشده و حتی به لحاظ اجرایی اشکالات بسیار متعددی نسبت به این قانون وجود دارد که اجرای آن را با سختی مواجه می‌کند و احتمال دارد، یک تنش اجتماعی را ترتیب دهد. موافقین اجرای این قانون هم کسانی هستند که آنها هم در سطح عموم، متدین و علاقمند به بهبود شرایط فرهنگی کشور هستند اما مسئله اینجا است که ظاهراً یک جریان سیاسی پشت این پیامک‌ها وجود دارد.

پشت پیامک‌های حجاب برنامه‌ریزی دقیقی وجود دارد

نصیرپور ادامه داد: ارسال این پیامک‌ها هزینه بسیار زیادی دارد. یکبار در مرحله قبلی حساب کردم، متوسط هر پیامکی که برای هر نماینده مجلس آمده ضرب در عدد ریالی که مخابرات با شرکت‌های اپراتوری که از این محل درآمد دارند، در یک مقطع بیش از 60 میلیارد تومان شده بود. در نتیجه حتماً پشت این پدیده یک برنامه‌ریزی دقیقی وجود دارد. افراد خودشان باید توجه کنند که کشور و اقتضائات آن تابع مسائل خودش است نه مطالبات سیاسی یک گروه اندک و حتماً بین آنها و عموم که احیاناً به دنبال اجرای قانون هستند، باید تفکیکی قائل شد.

دستگاه‌های حاکمیتی و جریان‌های سیاسی پشت پرده پیامک‌های حجاب را توجیه کنند

او خاطرنشان کرد: معتقدم اگر اساساً پیامک از سر دلسوزی و از روی خواست شخصی آحاد جامعه باشد، مانعی ندارد. نمایندگان مجلس مخاطبان مردم هستند و باید درباره همه موضوعات گوش شنوا داشته باشند اما اگر جریان سیاسی پشت مدیریت آن باشد، به نظر من دستگاه‌های حاکمیتی باید توجه داشته باشند. دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی تصمیمی گرفته که متناسب با اقتضائات کشور است و هر اقدام جریان‌های سیاسی بر علیه این تصمیمات می‌تواند، تعارض منافع ایجاد و کشور را با چالش مواجه کند. لذا اگر اراده سیاسی و یا جریان‌های سیاسی پشت این ماجرا باشند، دستگاه‌های حاکمیتی باید ورود و آنها را توجیه کنند و مانع این اقدام شوند.

در نتیجه جمع‌بندی دستگاه‌های حاکمیتی با تحصن‌کنندگان حجاب برخورد کردند

نصیرپور در واکنش به اینکه با تحصن‌کنندگان عفاف و حجاب برخورد شد، آیا با ارسال کنندگان پیامک درباره عفاف و حجاب هم برخورد می‌شود؟ یادآور شد: اول اینکه دولت به تجمع‌کنندگان مقابل مجلس ورود اقتضائی نداشت، در واقع دستگاه‌های حاکمیتی در یک جمع‌بندی به نتیجه رسیدند که باید این اقدام را انجام دهند و از طریق نیروی انتظامی اتفاق افتاد. اگر ارسال پیامک‌ها از طریق افراد با انگیزه‌های شخصی باشد، مانعی ندارد. به‌هرحال یک شهروند به یک نماینده مجلس پیامک می‌دهد اما اگر روشن شود که جریانی پشت این پیامک‌ها هست باید روشنگری شده و مانع این اقدام شوند.

ارسال نظر

آخرین اخبار