هفته شلوغ فدراسیون کاراته
در حالی هفته نخست ثبتنام انتخابات فدراسیون کاراته به پایان رسید که با وجود مطرح شدن نامهای زیاد برای حضور در انتخابات هنوز هیچ فردی به صورت رسمی در انتخابات ثبتنام کرده است.

فرآیند ثبتنام از کاندیداهای انتخابات ریاست فدراسیون کاراته از روز شنبه 30 فروردین ماه در حالی آغاز شد که طبق شنیدهها در هفته اول هنوز ثبتنامی به صورت رسمی صورت نگرفته است، اتفاقی که نشان از سبک و سنگین کردن شرایط از سوی مدعیان نشستن روی صندلی یکی از پرحاشیهترین فدراسیونهای ورزشی کشور در سالیان اخیر دارد.
فدراسیون کاراته به دنبال شکایت هومان عسکری با رأی دیوان عدالت اداری، انتخابات دوره گذشتهاش باطل شد و سیدحسن طباطبایی در شرایطی که تنها 230 روز از دور دوم ریاست خود را پشت سر گذاشته بود، مجبور به ترک فدراسیون شد. پس از این اتفاق، مزدا صوفی، رئیس سابق هیات کاراته استان گیلان، ششم آبان ماه با حکم وزیر ورزش و جوانان به عنوان سرپرست فدراسیون انتخاب شد تا در کوتاهترین زمان ممکن شرایط را برای برگزاری مجمع انتخاباتی آماده کند.
عملکرد صوفی در دوران شش ماهه سرپرستی در فدراسیون که فردا (شنبه) به طور کامل به پایان خواهد رسید، این گمانهزنی را تقویت کرد که او قصد دارد در انتخابات شرکت کند، اما به نظر میرسد شرایط این کار را ندارد. سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون وزیر ورزش و جوانان، صحبتهایش درباره عدم حضور سرپرستها در انتخابات را اصلاح کرد، اما با این وجود گفت که سرپرستها باید قبل از شروع ثبتنام استعفا کنند، موضوعی که در مورد صوفی صدق نکرده و خبری درباره استعفای او و انتخاب سرپرست جدید منتشر نشده است.
در این شرایط زمزمههای بسیاری درباره حضور افرادی مختلف در انتخابات فدراسیون کاراته شنیده میشود، افرادی که هیچکدام در هفته اول اقدامی برای ثبتنام انجام ندادند و باید دید در هفته پیش رو کدامیک از آنها پس از مشورت و رایزنیهای مختلف برای رسیدن به صندلی ریاست فرمهای قانونی را پر خواهند کرد.
در میان کاندیداهای احتمالی انتخابات فدراسیون کاراته، نام سیدحسن طباطبایی بیش از همه در این مدت شنیده شده است، مدیری که پیش از این سابقه سه بار حضور در فدراسیون کاراته را به عنوان سرپرست و رئیس داشته است و به نظر میرسد بار دیگر نیز قصد دارد در یک رقابت دیگر شانس خود را امتحان کند.
هومان عسکری دیگر کاندیدایی است که گفته میشود در انتخابات شرکت خواهد کرد، کاندیدایی که در انتخابات دوره گذشته نیز حضور داشت و سرانجام هم با شکایت او فرآیند انتخابات ابطال شد. باید دید عسکری که اعتراض خود را با ابطال انتخابات به کرسی نشاند، در انتخابات پیش رو نیز شرکت خواهد کرد یا خیر و در صورت این مهم چقدر شانس برای برتری در مجمع انتخاباتی خواهد داشت.
در هفته گذشته شایعاتی مبنی بر احتمال حضور مهدی عموزاده، نخستین دارنده مدال طلای تاریخ کاراته ایران در رقابتهای جهانی، نیز مطرح شد. باید دید تصمیم عموزاده برای حضور در انتخابات این فدراسیون چقدر جدی خواهد بود تا به عنوان یکی از قهرمانان سابق این رشته شانس خود را این بار در میدانی دیگر امتحان کند.
سیدشهرام هروی، سرمربی تیم ملی کاراته کشورمان، یکی دیگر از نامهایی است که در اواخر هفته گذشته بحث احتمال ثبتنام او مطرح شد. این در شرایطی است که هروی از بیمیلی خود برای حضور در انتخابات صحبت کرده بود. در صورت حضور هروی در انتخابات باید دید چه اتفاقاتی منجر به تغییر تصمیم سرمربی تیم ملی کشورمان در 10 سال گذشته است که عزم او را برای حضور در انتخابات جدی کرده است.
علاوه بر نفرات یادشده در فضای کاراته کشورمان در روزهای گذشته اسامی دیگر نیز مطرح شده است. از مسعود رهنما، سرمربی پیشین تیم ملی کاراته، تا احمد شقاقی که در دوران سرپرستی صوفی به عنوان سرپرست امور سبکهای آزاد فدراسیون کاراته انتخاب شد. همچنین گفته میشود عزم سعید نصراللهی، رئیس هیات کاراته استان کرمانشاه، هم برای حضور در انتخابات جدی است و او قصد دارد این بار در مجمع انتخاباتی این فدراسیون حضور داشته باشد.
قطعاً هفته پیش رو برای کاراته کشورمان هفته بسیار مهمی است و حتی احتمال دارد علاوه بر نفرات یادشده در روزها و لحظات آخر شاهد حضور نفراتی به صورت غیرمنتظره باشیم تا بر جذابیتهای انتخابات این رشته بیشتر اضافه کنند.
منبع: تسنیم