به روز شده در
کد خبر: ۳۴۳۵

افت شاخص بورس تهران همچنان ادامه دارد

وضعیت بازار امروز بیشتر به رنگ قرمز در آمد و 93 درصد نمادها به صورت منفی و فقط 7 درصد نمادها با روند مثبت معامله شدند.

افت شاخص بورس تهران همچنان ادامه دارد

به گزارش سرویس اقتصادی آوش، امروز بازار بورس تهران با تجربه‌ای منفی و نزولی مواجه شد. در پایان معاملات، شاخص کل با افت 1.26 درصدی به 2 میلیون و 722 هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز با کاهش 1.37 درصدی به کانال 800 هزار واحد بازگشت و در سطح 803 هزار واحد ثبت شد. شاخص کل فرابورس نیز پس از 58 روز به کانال 24 هزار واحدی بازگشت و نسبت به روز معاملاتی گذشته 1.5 درصد کاهش یافت.

بازار امروز عمدتا قرمز رنگ بود و 93 درصد نمادها منفی و تنها 7 درصد نمادها مثبت معامله شدند. همچنین خروج پول حقیقی به میزان 1500 میلیارد تومان ادامه داشت و ارزش معاملات خرد برای دومین روز متوالی حدود 6 هزار میلیارد تومان بود.

در جدول ارزش معاملات، محصولات شیمیایی با 553 میلیارد تومان، فلزات اساسی با 452 میلیارد تومان و فراورده‌های نفتی با 452 میلیارد تومان بیشترین مقادیر را به خود اختصاص دادند. بیشترین خروج پول حقیقی نیز در گروه‌های فراورده‌های نفتی با 253 میلیارد تومان، محصولات شیمیایی با 214 میلیارد تومان و خودرویی‌ها با 160 میلیارد تومان بود.

هادی نصیری، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با اکوایران اعلام کرد که بازار در سه ماه گذشته نوسانات زیادی را پشت سر گذاشته و بیشتر نمادهای کوچک و شاخص هم‌وزن روند نزولی داشتند. وی افزود که تنها برخی سهم‌های شاخصی و گروه خودرویی روند بهتری را تجربه کردند. نصیری همچنین به دلیل عمده ریزش‌ها اشاره کرد و وضعیت مبهم اقتصادی کشور، اخبار عدم توافق با کشورهای غربی و تهدیدات آمریکا و رژیم اسرائیل برای جنگ با ایران و استیضاح وزیر اقتصاد را از عوامل موثر دانست.

به گفته نصیری، با توجه به شرایط حاکم بر بازار و عدم اعتماد سهامداران، تامین مالی دولت با انتشار اوراق و تسویه اعتباری پایان سال برخی کارگزاری‌ها پیش‌بینی می‌شود که شرایط بازار همچنان به صورت اخیر ادامه پیدا کند.

این تحلیلگر بازار سرمایه افزود که تنها کورسوی امید بازار افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی‌های دو خودروساز بزرگ برای خارج شدن از ماده ۱۴۱ است. وی افزود که در صورتی نرخ دلار توافقی افزایشی شود و فاصله آن با دلار بازار آزاد کاهش یابد و تنش‌های سیاسی و اقتصادی کشور کمتر شود، می‌توان به بهبود روند بازار امیدوار بود.

نصیری در نهایت اعلام کرد که P/E برخی شرکت‌ها به ارزندگی لازم برای خرید رسیده و گزارش‌های ۱۲ ماهه شرکت‌ها با توجه به گزارش‌های ماهانه برای رسیدن به شاخص ۳ میلیون واحد مهیا است، اما در صورتی که مشکلات گفته شده بحرانی‌تر نشود.

ارسال نظر

آخرین اخبار