اتوبوسهای برقی چینی وارد ایران شد
رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین ضمن اشاره به ورود اتوبوس برقی چینی به ایران، گفت: این اولین حرکت و اقدام در حوزه برقی سازی است اما نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری از وظایف شهرداری است که در یک دوره چند ساله خیلی جدی گرفته نشد.

به گزارش سرویس اقتصادی آوش، مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین درباره رونمایی از بسته برقی سازی ناوگان جدید حمل و نقل عمومی پایتخت، توضیح داد: این اولین حرکت و اقدام در حوزه برقی سازی است اما نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری از وظایف شهرداری است که در یک دوره چند ساله خیلی جدی گرفته نشد.
وی با بیان اینکه این اقدام قدم اول است و همانطور که اعلام شده است اعداد به این تعداد محدود نیست و این روند ادامه دارد، تاکید کرد: این حرکت از سه منظر دارای امتیاز است؛ منظر اول امتیازی است که در راستای نوسازی ناوگان است. امتیاز دوم حرکت ناوگان عمومی شهر به سمت وسایلی بدون آلایندگی است.
حریری ادامه داد: نکته سوم این رویداد حاصل روابط ایران و چین است که طی سند همکاریهای ۲۵ ساله انجام میشود. این تقریبا اولین نمود همکاری ایران و چین است که مردم می توانند در زندگی خود حس کنند.
تابناک نوشت: رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با تاکید بر اینکه تضمین نمیشود که هیچ حرکتی بی عیب باشد اما این اقدام نمره قابل قبول و بالایی میگیرد، گفت: شاید بشود شهرداری را از منظرهای دیگر نقد کنیم اما به این حرکت نمی شود نقدی وارد کرد، البته متاسفانه نگاههای سیاسی و جناح بندی هایی که وجود دارد؛ باعث می شود به جای بررسی عملکرد، دسته و جناج بررسی شود.
وی ادامه داد: نتیجه این نوع نگاه میشود که خرید وسایل نقلیه عمومی از چین به یک پروژه جنجالی تبدیل شود که باعث شد سوال و ابهام به دنبال داشته باشد. البته با استفاده مردم از این وسایل ابهاماتی که وجهه سیاسی داشت کمرنگ خواهد شد.