کارخانهها به دلیل ناترازی انرژی کارگران را اخراج میکنند؟
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به خاموشیهای گسترده اخیر توضیحاتی را درباره برخی ابهامات پیرامون اخراج کارگران به دلیل آسیبهای ناشی از ناترازی انرژی به صنایع ارائه کرد.

به گزارش سرویس اقتصادی آوش، سید عبدالوهاب سهل آبادی درباره خاموشیهای ناشی از ناترازی انرژی در کشور گفت: موضوعی با عنوان ناترازی انرژی برق و گاز مد شده، محاسبه کنید در طول سال ۱۴۰۳ واحدهای صنعتی چندین روز به خاطر ناترازی تعطیل بودند.
وی افزود: با وجود مشکلات، صنعتگران نیروهای خود را تعدیل نکردهاند اما اگر کارفرماها به تامین اجتماعی یک روز دیر حق بیمه پرداخت کنند به کارگران خدمات بیمهای نمیدهند.
رییس خانه صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه وزیر نیرو به وزیر صمت ابلاغ کرده است که دیگر موظف به تامین برق صنایع نیست، گفت: در گذشته بر روی زیرساخت های انرژی کار نشده است و امروز تامین انرژی را به دوش صنعتگران انداختهاند.
این مقام بخش خصوصی، یکی دیگر از مشکلات صنعتگران را عدم تقسیط حقوق دولتی معادن عنوان کرد.
وی با اشاره به اینکه صنعتگران به ولایت و حکومت خیانت نخواهند کرد، گفت: با وجود مشکلات تولیدکنندگان نگذاشتهاند کوچکترین اعتراضی از جانب کارگران به گوش دشمنان برسد و با اقتدار به تولید ادامه داده اند.
سهل آبادی گفت: امروز آمدهایم تا در این مراسم تولیدات را به رخ جهانیان بکشیم. بسیاری از ماشین آلات و تجهیزاتی که در گذشته وارد می شد اکنون در داخل تولید می شود ، صنعتگران و تولید کنندگان به عنوان رزمندگان در شرایط سخت و مظلومانه ایستاده اند و همانگونه که به رئیس جمهور قول داده ایم تلاش می کنیم تا از این شرایط سخت عبور کنیم.
دولت موانع را از پیش پای تولید بردارد
در ادامه این جشنواره، «پیام باقری» نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با اشاره به اینکه دولت موانع را از پیش پای تولید بردارد گفت: دولت بایستی از فضای تصدی گری فاصله بگیرد و مشکلات را حل کرده و منابع را به سمت خلق تولید هدایت کند.
وی همچنین بیان کرد: زمانی که دولت حمایت هایی از تولیدکنندگان داشته باشد فضای رقابتی فراهم می شود .
نائب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران با بیان اینکه اقتصاد باید پیش بینی پذیر باشد گفت: باید تولید ملی کشور در زنجیره ارزش جهانی قرار گیرد و یک حرکت مداوم در رشد اقتصاد کشور است.
وی عنوان کرد: باید بسترهای لازم برای حمایت از تولید کنندگان فراهم شود. یکی از بسترها برای رونق اقتصاد افزایش تولید ملی است که باعث توسعه سفره آحاد مردم و رشد اشتغال می شود.
باقری با تاکید بر اینکه در بخش های مختلف کشور تولیدکنندگان افتخار آفرین هستند گفت: شرکت های کوچک و بزرگ با برند سازی و رونق تولید بار اصلی اقتصاد کشور را به دوش می کشند.
وی خاطر نشان کرد: کسانی که ماموریت توسعه اقتصادی کشور را دارند باید تمام توان خود را به خدمت بگیرند تا با رشد در تولید و صادرات و تعادل در عرضه و تقاضا به توسعه اقتصادی دست پیدا کنیم.