به روز شده در
کد خبر: ۱۴۵۷۳

تغییرات غیرقانونی در کاراته

سرپرست فدراسیون کاراته در حالی همچنان روی نوار تغییرات پیش می‌رود که غیرقانونی بودن خیلی از آنها بستر لازم برای ابطال احتمالی انتخابات آینده را ایجاد می‌کند.

تغییرات غیرقانونی در کاراته

در ادامه تغییرات سریالی در کاراته، این بار نوبت به حسن رجبی، رئیس هیات مازندران رسید تا حکم برکناری‌اش توسط فدراسیون با هماهنگی اداره ورزش و جوانان این استان صادر شود. مزدا صوفی که دو هفته از پایان حکم ماموریتش می‌گذرد، از مدت‌ها قبل به دنبال برکناری رجبی بود، تا اینکه این اتفاق روز گذشته رخ داد و سرپرست جدید برای استان مازندران از طرف اداره کل ورزش و جوانان این استان انتخاب شد.

حسن رجبی از رؤسای شناخته شده کاراته ایران است که دوره دوم چهار ساله خود را پشت سر می‌گذاشت اما توسط صوفی برکنار شد. این برکناری نهمین جابه‌جایی در میان رؤسای هیات‌های کاراته کشور است. صوفی از زمان حضور در فدراسیون کاراته در هیات‌های بوشهر، قم، مرکزی، کرمان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اصفهان و خراسان شمالی تغییرات ایجاد کرده و شنیده‌ها حکایت از ادامه این روند دارد و به نظر می‌رسد تغییر در رأس هیات کاراته پایتخت تصمیم بعدی صوفی است.

البته مشخص نیست این جابه‌جایی‌ها مبنای قانونی دارد یا خیر زیرا از یک طرف در استانی مانند آذربایجان شرقی رئیس هیات برکناری‌اش را غیرقانونی خوانده و با حکم دادستان حاضر به تحویل هیات به سرپرست جدید نیست و از طرف دیگر 6 ماه سرپرستی صوفی در فدراسیون کاراته ۷ اردیبهشت ماه به پایان رسیده و مطابق تبصره یک ماده ۱۳ اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی در صورتی که رئیس فدراسیون عزل یا مستعفی شده و یا غیبت بیش از سه ماه داشته و یا به موجب آرای مراجع ذیصلاح منع ادامه فعالیت داشته باشد، رئیس مجمع می‌تواند سرپرست فدراسیون را تا زمان تشکیل مجمع عمومی (حداکثر ظرف 6 ماه) تعیین کند.

نگرانی‌ها در خصوص غیرقانونی بودن این تغییرات زمانی بیشتر می‌شود که بدانیم انتخابات فدراسیون کاراته یک بار توسط دیوان عدالت اداری باطل شده و بیم آن می‌رود حتی پس از برگزاری انتخابات هم شکایت یکی از رؤسای برکنار شده هیات‌ها برای رئیس آینده دردسرساز شود.

این نکته را هم نباید از یاد برد که فارغ از قانونی یا غیرقانونی بودن، تغییرات گسترده در میان رؤسای هیات‌ها طبیعی به نظر نمی‌رسد و شائبه‌های مهندسی شدن انتخابات کاراته بیش از هر زمان دیگری مطرح شده است. همه اینها در حالی است که مسئولان وزارت ورزش بارها در صحبت‌های خود به بی‌طرفی در انتخابات تاکید داشتند ولی اتفاقات کاراته خلاف این ادعاها را نشان می‌دهد.

باید منتظر واکنش وزارت ورزش بود و دید آنها در قبال تغییرات گسترده صوفی چه رفتاری نشان خواهند داد، خصوصاً که ثبت‌نام از نامزدهای ریاست به پایان رسیده و این رفتارهای سرپرست می‌تواند اعتراض نامزدها را به دنبال داشته باشد.

ارسال نظر

آخرین اخبار