به روز شده در
کد خبر: ۹۳۶۴
فعال سیاسی اصولگرا:

برخی فکر می‌کنند انتخابات تمام نشده و دنبال رقابت‌ سیاسی هستند

فعال سیاسی اصولگرا گفت: اجازه ندهیم دشمن از اختلافات داخلی و سلیقه‌ای که وجود دارد استفاده کند و اقدامات خود را به پشتوانه اینکه در داخل کشور انسجام وجود ندارد سخت‌تر و توقعات و مطالباتش را بیشتر کند.

برخی فکر می‌کنند انتخابات تمام نشده و دنبال رقابت‌ سیاسی هستند
گروه سیاسی آوش - زهرا ترابی

حسین کنعانی‌مقدم، فعال سیاسی اصولگرا، در گفت‌وگو با آوش درباره اهمیت حمایت از تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای گفت: تیم مذاکره‌کننده با پشتوانه ملی در مذاکرات حضور دارد و این نشان‌دهنده یک‌صدا در داخل و حمایت‌هایی است که رهبری انجام می‌دهند. قطعا تیم مذاکره‌کننده باید در میز مذاکره با پشتوانه قوی ظاهر شود تا از منافع ملی و امنیت ملی ایران دفاع کند. 

او ادامه داد: اگر چند صدایی باشد و برخی بخواهند از تصمیم نظام عبور کنند، این افراد همانطور که مقابل حضرت علی علیه‌السلام ایستادند و جنگ نهروان و جنگ جمل و جنگ صفین را راه انداختند و خوارج شدند، این افراد هم حکم خوارج پیدا می‌کنند. اجازه ندهیم دشمن از اختلافات داخلی و سلیقه‌ای که وجود دارد استفاده کند و اقدامات خود را به پشتوانه اینکه در داخل کشور انسجام وجود ندارد سخت‌تر و توقعات و مطالباتش را بیشتر کند. 

این فعال سیاسی اصولگرا افزود: باید همدل و همراه باشیم. قطعا هر توافقی انجام شود و اگر تعهدآور باشد، باید در مجلس شورای اسلامی به رای گذاشته شود. در مجلس نمایندگان با گرایش‌های مختلف حضور دارند و می‌توانند صحبت‌های خود را بیان کنند اما اینکه تسویه حساب سیاسی را وارد عرصه مقابله با تیم مذاکره کننده کنیم، بر شاخه نشستن و بُن بریدن است.

کنعانی‌مقدم تصریح کرد: به نظر من، همه مخالفت‌هایی که انجام می‌شود فقط رقابت سیاسی است. برخی فکر می‌کنند انتخابات تمام نشده و دنبال رقابت‌ سیاسی هستند. هرکسی دنبال مستحکم‌تر کردن جایگاه و منافع خودش است؛ در این شکی نیست.

او اظهار کرد: مردم به بلوغ سیاسی رسیده‌اند و این افراد و گروه‌ها را طرد خواهند کرد. اگر خلاف منافع ملی و امنیت ملی ایران صحبتی کنند و اگر اقداماتی انجام دهند که مغایر مصوبات نظام یعنی شورای امنیت ملی و مجلس باشد، مدعی‌العموم باید ورود پیدا کند و جلوی این افراد را بگیرد.

این کارشناس سیاسی با اشاره به آینده مذاکرات گفت: دور اول مذاکره نبود، ملاقات بود. باید چارچوب مشخص شود، موضوع هر مذاکره‌ای باید کاملاً شفاف و اسناد بالادستی مشخص شود. اختیارات تیم مذاکره‌کننده و فردی که بر حسن اجرای این مذاکرات نظارت می‌کند، باید مشخص شود. همه این موارد باید مشخص شود و بعد راجع به نحوه اجرا صحبت شود. اینکه فکر کنیم با ملاقات آن هم به صورت غیرمستقیم مشکل حل می‌شود، اینطور به نظر نمی‌آید.

ارسال نظر

آخرین اخبار