رحمانی فضلی سفیر ایران در چین شد
سخنگوی وزارت خارجه اعلام کرد؛ «عبدالرضا رحمانی فضلی»، به عنوان سفیر ایران در چین، انتخاب شده است.

اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت خارجه، اعلام کرد؛ «عبدالرضا رحمانی فضلی»، به عنوان سفیر ایران در چین، انتخاب شده است. رحمانی فضلی در دولت اول و دوم روحانی به عنوان وزیر کشور در کابینه حضور داشت.
او همچنین جانشین پیشین فرمانده کل قوا در فرماندهی انتظامی و رئیس پیشین شورای امنیت کشور و عضو شورایعالی جمعیت هلال احمر بود
رحمانی فضلی دانشآموختهٔ کارشناسی ارشد جغرافیای انسانی از دانشگاه فردوسی مشهد و دکترای جغرافیای انسانی از دانشگاه تربیت مدرس است و از سال ۱۳۸۲ استادیار دانشکده علوم زمین دانشگاه شهید بهشتی میباشد.
او از نظر سیاسی، دارای گرایش اصولگرایی است، که از سوابق اجراییاش میتوان به ریاست دیوان محاسبات کشور، نماینده شیروان در دوره چهارم مجلس شورای اسلامی و قائممقام دبیر شورای عالی امنیت ملی، معاون اجتماعی، فرهنگی و رسانهای سازمان صدا و سیما در دوره ریاست علی لاریجانی، اشاره کرد.
ارتباط نزدیک رحمانی فضلی با علی لاریجانی موجب انتصاب او در وزارت کشور و امتیاز حسن روحانی به لاریجانی قلمداد شد، هرچند منتقدان او را به دلیل انتصاب استانداران ضعیف، مورد نوازش قراردادند.
31 اردیبشهت 1399 دفتر کنترل داراییهای وزارت خزانهداری آمریکا با صدور بیانیهای اعلام کرد عبدالرضا رحمانی فضلی، حسین اشتریفرد، ایوب سلیمانی، محسن فتحیزاده، یحیی محمودزاده، محمدعلی نورینژاد، حمیدرضا اشراق، هابیل درویش و حسن شهوارپور نجفآبادی را در لیست تحریمهای خود قرار داده است.
در برههای عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور حسن روحانی، بود که برخی اعتقاد دارند عملکرد ضعیف او در حوادث 1398 پس از افزایش قیمت بنزین و اظهارنظر معروف او مبنی بر اینکه «ما به پا هم شلیک میکردیم» هنوز سوژه ضدانقلاب است. محمود صادقی، نماینده پیشین مردم تهران در مجلس، با اشاره به بازخوانی روایتی از ماجرای استیضاح رحمانی فضلی در آبان 98 گفته بود: «لاهوتی، نماینده لنگرود، از وزیر کشور پرسید چرا به قلب و سر معترضین شلیک شده؟ او گفت ما به پا میزدیم، معترضین میخوابیدند به سرشان اصابت میکرد.» البته این اظهارات در همان زمان با واکنش وزارت کشور مواجه و به صورت رسمی تکذیب شد اما همچنان با رحمانی فضلی باقی ماند.