به روز شده در
کد خبر: ۱۱۴۳۲

وفایی: مربی زن در حد تیم ملی نداریم!

دوچرخه سواران اعزامی به مسابقات قهرمانی آسیا کوهستان در چین برخلاف آنچه که فدراسیون دوچرخه سواری انتظار داشت، نتوانستند توقعات را برآورده کنند.

وفایی: مربی زن در حد تیم ملی نداریم!

اعزام فرانک پرتوآذر و فاطمه عباسی، با اعتراض رکابزنان مرد هم همراه شده بود و همین مسئله چالش بزرگی را پیش‌روی فدراسیون قرار داد. محمود وفایی، مدیر تیم های ملی دوچرخه سواری، در گفت‌وگوی اختصاصی با آوش می‌گوید که در مقابل چین نه فقط شانس ایران، بلکه دیگر تیم های آسیایی برای کسب مدال مقابل آنها بسیار اندک است. بهتر است فدراسیون دوچرخه سواری پاسخ مناسب تری برای انتقادات مطرح کند.

با انتخاب دو دوچرخه‌سوار زن برای اعزام به مسابقات قهرمانی جهان، این سوال برای اهالی این رشته مطرح شد که چرا دو نفر و چرا فقط زنان؟

فدراسیون دوچرخه‌سواری دو خانم دوچرخه‌سوار را به مسابقات قهرمانی آسیا در بخش کوهستان اعزام کرد. یکی از این نفرات خانم فرانک پرتوآذر بود که سابقه کسب مدال در بازی‌های آسیایی قبلی را داشت و خانم فاطمه عباسی هم در مسابقات قهرمانی آسیا دوره قبل مدال برنز گرفته بود. براساس این کارنامه آنها انتخاب شدند. اما با توجه به سختی مسابقات که از قبل هم قابل پیش‌بینی بود، کسب مدال در این دوره از رقابت‌ها برای تیم ایران بسیار دور از دسترس بود. حتی برای دیگر تیم‌های آسیایی مثل قزاقستان، ژاپن، هندوستان، تایلند یا مالزی هم شرایط سخت بود. دلیلش هم این است که چین در آسیا هم در بخش زنان و هم در بخش مردان در رشته کوهستان سرآمد تمام تیم‌های آسیایی است. همیشه دوچرخه‌سواران‌شان جزو نفرات اول تا سوم در آسیا هستند. حتی در مسابقات جهانی هم دوچرخه‌سواران چینی عناوین خوبی دارند.

این انتفاد به فدراسیون وارد است که چرا دوچرخه‌سواران را بدون مربی اعزام کرد؟

ما به منظور حمایت از دوچرخه‌سواران در رشته کوهستان، آن هم در بخش بانوان آنها را به این مسابقات اعزام کردیم. در کنار تیم حامی مالی فدراسیون در بخش تجهیزات به عنوان مکانیسین کادر اجرایی تیم را همراهی کرد و آقای مهدی میرزاحسینی هم، که خودشان سابقه قهرمانی و مدیریت در این بخش را دارند، در کنار تیم حضور داشتند.

ولی نفرات اعزامی حتی در بخش المینیتور هم موفق نبودند.

در بخش کوهستان با توجه به سطح رقبا کار بسیار سختی را دنبال می‌کنیم. چون دوچرخه‌سواری کوهستان بسیار تجهیزات محور است و شرایط خاص خودش را دارد. با این حال ما هم مدال‌های ارزشمندی هم در بخش بانوان و هم در بخش آقایان در کارنامه دوچرخه‌سواری کوهستان داریم.

در مسابقات آسیایی ناگویا با چه ترکیبی شرکت می‌کنید؟

ورزشکارانی که آمادگی داشته باشند و آمادگی‌شان هم با توجه به مرکز سنجش فدراسیون دوچرخه‌سواری که شرایط دقیق ورزشکار را قبل از اعزام بررسی می‌کند یک تیم کمی و کیفی هم در بخش زنان و هم در بخش مردان به مسابقات اعزام می‌کنیم. البته لازمه کار این است که در مسابقات تدارکاتی داخلی و بین‌المللی دوچرخه‌سواران شرکت کنند که این موضوع هم همت باشگاه‌ها را می‌طلبد و هم فدراسیون در بخش اعزام‌ها باید تلاش مضاعفی داشته باشد.

در رشته کراس کانتری مربی زن نداریم؟

مربی زن کراس کانتری در حد تیم ملی نداریم ولی در سطح مسابقات داخلی و باشگاهی مربیان زن فعال هستند و عملکرد خوبی هم دارند، ولی برای مسابقات خارجی براساس شاخص‌ها و پارامترهایی که مربیان باید داشته باشند نیروی لازم را نداریم. برای اینکه سطح مربیان را ارتقا دهیم باید بانوان را به کمپ‌هایی که فدراسیون جهانی و آسیایی برگزار می‌کند اعزام کنیم که به زودی دو نفر به کمپ کره‌جنوبی می‌روند و اگر توانایی لازم را داشته باشند در اعزام‌های بعدی از آنها در کنار تیم استفاده خواهیم کرد.

ارسال نظر

آخرین اخبار