به روز شده در
کد خبر: ۶۶۸۷

فعالیت سرپرست فدراسیون کاراته غیرقانونی است؟

در حالی که به پایان دوران سرپرستی صوفی در فدراسیون کاراته زمان زیادی باقی نمانده، اماخبری از اعلام تاریخ برگزاری انتخابات نیست.

فعالیت سرپرست فدراسیون کاراته غیرقانونی است؟
گروه ورزشی آوش/ افسون حضرتی

مزدا صوفی ۶ آبان ۱۴۰۳ با حکم احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان، به عنوان سرپرست فدراسیون کاراته انتخاب شد. صوفی که از قضا گیلانی و همشهری وزیر ورزش و جوانان است و مدتی نیز ریاست هیات کاراته این استان را برعهده داشت، پس از ابطال انتخابات کاراته و برکناری سیدحسن طباطبایی از ریاست، به سرپرستی فدراسیون رسید.

طبق تبصره یک ماده ۱۳ اساسنامه فدراسیون‌های ورزشی در صورتی که رئیس فدراسیون عزل یا مستعفی شده و یا غیبت بیش از سه ماه داشته و یا به موجب آرای مراجع ذی­صلاح منع ادامه فعالیت داشته باشد، رئیس مجمع می‌­تواند سرپرست فدراسیون را تا زمان تشکیل مجمع عمومی (حداکثر ظرف شش ماه) تعیین کند. به عبارت ساده تر طبق قانون مزدا صوفی حداکثر تا ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ زمان دارد انتخابات فدراسیون‌های ورزشی را برکنار کند وگرنه حضور او از آن تاریخ به بعد غیرقانونی است! 

مدیر روابط عمومی فدراسیون کاراته درباره برگزاری انتخابات به خبرنگار آوش گفت: هنوز درباره برگزاری انتخابات از طرف وزارت ورزش تاریخی به ما اعلام نشده است. او درباره تمدید سرپرستی مزدا صوفی تاکید می‌کند که دستوری از وزارت ورزش نرسیده و اگر بنا به نامه‌نگاری برای برگزاری انتخابات باشد، شخص صوفی انجام خواهد و روابط عمومی خبری ندارد. 

با توجه به اینکه تنها سه هفته تا پایان دوره سرپرستی مزدا صوفی باقی است، به نظر می‌رسد وزارت ورزش تمایلی برای برگزاری انتخابات این فدراسیون ندارد و این احتمال وجود دارد که صوفی همچنان در سمت سرپرست به کار خود ادامه دهد. آیا این کار از نظر قوانین درست است؟

جالب اینکه همه این اتفاقات در شرایطی رخ داده که مدیران ارشد وزارت ورزش بارها وعده داده اند که تلاش می‌کنند پروسه برگزاری انتخابات را ظرف ۶۵ روز فراهم کند ولی درباره کاراته نه تنها این اتفاق رخ نداده بلکه مدت زمان حضور سرپرست از ۵ ماه نیز تجاوز کرده است.

در همین راستا بد نیست به این موضوع هم اشاره شود که شروین اسبقیان، معاون ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان، ۳۰ آبان ۱۴۰۳ در پایان مجمع انتخاباتی فدراسیون بولینگ و بیلیارد گفته بود: «از نظر من و شخص آقای دنیامالی سرپرستی برای فدراسیون های ورزشی سم است.» 

با تمام این حرف‌ها برای بسیاری از اهالی ورزش این سوال مطرح شده که اگر قرار بوده انتخابات فدراسیون‌های ورزشی ظرف حداکثر ۶۵ روز برگزار شود و اگر انتخابات سرپرست برای فدراسیون‌ها سم است، پس چرا زمان برگزاری انتخابات کاراته اعلام نمی‌شود؟!

برچسب ها

ارسال نظر

آخرین اخبار