مصرف آب حدود ۶۹ درصد تهرانیها بیش از اندازه است
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور گفت: بستههای اقدام برای مدیریت تنش آبی مناطق دارای ناترازی با شرایط هر منطقه طراحی شده، تا در مقطع اوج مصرف مشکلی برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت پیش نیاید.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور گفت: بستههای اقدام برای مدیریت و رفع تنش آبی مناطق دارای ناترازی، متناسب با شرایط هر منطقه طراحی شده و در حال اجراست تا در مقطع اوج مصرف مشکلی برای تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان پیش نیاید.
هاشم امینی با بیان اینکه تامین آب شرب و بهداشت شهروندان اولویت نخست وزارت نیرو در بهرهبرداری از منابع آبی به شمار میرود، گفت: برای تامین پایدار آب شرب، طرحها و پروژههایی متنوع متناسب با ظرفیتهای هر منطقه مانند تکمیل پروژههای انتقال درونحوضهای، تامین آب از طریق شیرینسازی آب دریا، بازسازی و احیای چاهها، رصد مستمر منابع آبی سطحی و پایش لحظهای کیفیت منابع در حال اجراست که مقرر شده است بخشی از اعتبارات مورد نیاز این پروژهها از طریق سازمان مدیریت و برنامهریزی تامین شود.
امینی با اشاره به این نکته که حجم مصرف آب در کشوری مانند ایران با میانگین بارش یکسوم جهان بسیار بالاتر از کشورهای پربارش دنیا است، گفت: با توجه به کاهش چشمگیر بارشها، استانهای تهران، مرکزی، هرمزگان، یزد، اصفهان و شهر مشهد دارای بیشترین میزان تنش آبی هستند.
وی خاطرنشان کرد: در بخش مدیریت توزیع، تمرکز بر هوشمندسازی فرایند کنترل شبکههای توزیع آب است و در حال حاضر در شهرهایی مانند تهران، مشهد، شیراز و اصفهان، تعادلبخشی و مدیریت شبکه توزیع آب از طریق زیرساختهای تلهمتری و تلهکنترل انجام میشود.