تکلیف جشنواره بازی هنوز معلوم نیست
دبیر جشنواره بازی اعلام کرد فعلا هدف اولیه این است که در صورت امکان، این جشنواره در مهرماه برگزار شود اما اطلاعات تکمیلی متعقابا اعلام خواهد شد.

دبیر نخستین رویداد ملی «ایران برنده بازی» با ارائه توضیحاتی درباره چگونگی و روند آغاز این رویداد پس از جنگ ۱۲روزه، در عین حال از احتمال شکلگیری جشنواره بازیهای رایانهای مقاومت خبر داد
جعفر بختیار اظهار کرد: بعد از جنگ ۱۲ روزه شرایطی برای کودکان و نوجوانان به وجود آمد و خلاءهایی در زمینه روایت مقاومت ایجاد شد. از این رو بنیاد بازیهای رایانهای تصمیم گرفت تا دو رویداد مختلف ایجاد کند؛ اول برای کودکان کمتر از ۱۲ سال و رویداد «همبازی» و دوم رویداد «ایران برنده بازی» است که با محوریت بازیهای مقاومتی برای کودکان ۱۲ تا ۱۸ سال شکل گرفته است.
او افزود: رویداد «ایران برنده بازی» با هدف تقویت همدلی، وطندوستی و هماهنگی نوجوانان و جوانان با جبهه مقاومت شکل گرفته است. در این پویش، نوجوانان و علاقهمندان از طریق بازیهای موبایلی و کامپیوتریِ مقاومت، از طریق بازی سرگرم شده و در عین حال درباره اهمیت اتحاد و همبستگی ملی آگاه میشوند.
دبیر نخستین رویداد ملی «ایران برنده بازی»، ادامه داد: علاقهمندان برای شرکت در این رویداد به سایت iranebarande.ir مراجعه میکنند و با مشاهده لیست ۲۵ بازی حاضر در این رویداد، نسبت به نصب این بازیها اقدام میکنند. درخواست بازیسازان دیگر نیز برای وارد کردن بازیهایشان در این پویش همچنان ادامه دارد و تصور میکنم ظرف روزهای آتی این تعداد، به بیش از ۴۰ بازی برسد.
به گفته او یکسری چالش هدفمحور در این بازیها طراحی شده است که بازیکنان بعد از بازی کردن و گذر از چالش، باید تصویری از بازی را به دبیرخانه رویداد ارسال کنند تا پس از اتمام رویداد به قید قرعه جوایزی هم به شرکتکنندگان اعطا شود.
بختیار درباره تعداد مخاطبین فعلی بازیهای حاضر در پویش «ایران برنده بازی»، توضیح داد: اکنون جامعه مخاطبان به بیش از هفت میلیون نفر رسیده است و ۱۲ هزار نفر هم تاکنون از طریق سایت و اجرای چالشهای درونبازی در بخش رقابتی رویداد شرکت کردهاند. این آمار را اتفاق خوبی میدانیم که میتوان با بازیهای بهتر بر تعداد آنها افزود.
او تاکید کرد: رویداد «ایران برنده بازی» تلاش دارد تا بدون شعارزدگی، پیامهای اتحاد، ایثار، مقاومت و... را به مخاطب نوجوان برساند.
دبیر نخستین رویداد ملی «ایران برنده بازی»، افزود: «بازی» در مفهوم کلی یعنی سرگرمی، اما نباید از این نکته غفلت کنیم که همین بازی میتواند یک محل مناسب برای تربیت افراد انقلابی باشد زیرا در بازی، نوجوان با تمرکز ۱۰۰ درصدی با روند داستانی همذاتپنداری میکند.
او با بیان اینکه عمده بازیهای عرضه شده بر سایت، بازیهای اکشن یا استراتژیمحور هستند، در این زمینه اظهار کرد: در هر کدام از بازیهایی که به اشتراک گذاشتیم بیش از ۵۰۰ نفر درحال بازی هستند؛ البته یک یا دو بازی هم مرتبط با مفاهیم محرم و اربعین است.
بختیار درخصوص برنامه بنیاد ملی بازیهای رایانهای برای تداوم چنین رویدادی و یا شکلگیری جشنوارهای حول بازیهای مقاومتمحور، بیان کرد: با استقبالی که اکنون ایجاد شده است این احتمال وجود دارد که جشنواره ملی بازیهای مقاومت در ماههای آینده شکل بگیرد زیرا خلاء حضور این نوع بازیها در جشنوارههای ما وجود داشته است. پویش «ایران برنده بازی» مقدمهای برای شکلگیری چنین جشنوارهای خواهد بود. در این زمینه سعی میکنیم با سازمانهای مرتبط برنامه را پیش ببریم. با توجه به اینکه این اتفاق تازه است، اطلاعات تکمیلی بعدا اعلام خواهد شد. فعلا هدف اولیه این است که در صورت امکان جشنواره ملی بازیهای مقاومت در مهرماه برگزار شود.