تندروها نمیتوانند برابر اراده حاکمیت در برابر رفع حصر بایستند
عضو کابینه دولت اصلاحات درباره اینکه تندروها میتوانند مانع رفع حصر میرحسین موسوی و زهرا رهنورد شوند یا خیر، گفت: اگر حاکمیت اراده کند و تصمیم بگیرد، تندروها نمیتوانند مانع شوند.

علیصوفی، عضو کابینه دولت اصلاحات و دبیرکل حزب پیشرو اصلاحات، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی آوش درباره واکنش منفی تندروها به رفع حصر مهدی کروبی گفت: تا امروز افرادی که از حصر حمایت میکردند و هر بار هم که صحبت از رفع حصر میشد سروصدا به راه میانداختند، اعضای جبهه پایداری بودند. متأسفانه این جبهه به منافع ملی، امنیت ملی کشور و نیازی که ما به سرمایههای اجتماعی داریم، فکر نمیکند.
او افزود: حصر غیرقانونی است و هیچکس هم مسئولیت آن را نمیپذیرد و هر فردی این موضوع را به دیگری حواله میدهد. با جوسازیهایی که برخی تندروها در مجلس و قوای مختلف داشتند، حصر اتفاق افتاد.
صوفی تصریح کرد: در حال حاضر کشور در معرض خطر قرار دارد؛ تهدیدات جدی هستند. در چنین شرایطی نیاز به وفاق حقیقی و عمیق داریم به این ترتیب که ظرفیت همه سرمایههای اجتماعی و شخصیتها مانند مهدی کروبی، میرحسین موسوی و زهرا رهنورد استفاده شود.
عضو کابینه دولت اصلاحات اظهار کرد: امکان دارد 3 چهره مذکور در گذشته دیدگاههایی را ابراز کرده باشند اما در شرایط کنونی آنها هم، مدافع امنیت ملی کشور هستند. زهرا رهنورد، مهدی کروبی و میرحسین موسوی افرادی نیستند که شرایط را درک نکنند و نسبت به اوضاع و احوال و تهدیدات خارجی بیتفاوت باشند. قطعاً آنها هم کنار مردم خواهند بود و میتوانند به جامعه امید ببخشند و مردم را در دفاع از کیان کشور تشویق کنند.
صوفی با اشار به اینکه با وجود تندرویها رفع حصر کروبی اتفاق افتاد، خاطرنشان کرد: انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته با توجه به فضای بازی که رهبری ایجاد کردند، برگزار شد و با همت ایشان مشارکت حداکثری بود که قسمتی از آن اتفاق افتاد. مردم باور کردند مشارکتشان اهمیت دارد و حاکمیت به مشارکت آنها اهمیت میدهد. در همین فضا بهرغم کارشکنیها، فضاسازیها و مخالفتهایی که همین طیف تندرو داشتند رفع حصر کروبی اتفاق افتاد.
او در پایان یادآور شد: فکر میکنم، اگر حاکمیت در هر امری به نتیجهای برسد تندروها توان مقابله نخواهند داشت و مجبور میشوند تسلیم شوند چراکه پایگاه اجتماعی ندارند. مجلس فعلی مجلسی برآمده از انتخابات حداکثری نیست بلکه نتیجه انتخابات حداقلی بود. جو جامعه دست این افراد نیست، حاکمیت اگر اراده کند اینها نمیتوانند برابر اراده حاکمیت بایستند.