شهادت سردار سلامی مکتب مقاومت را زندهتر میکند
حجتالاسلام حاجی صادقی در مراسم یادبود شهید سردار حسین سلامی تأکید کرد که شهادت این فرمانده ولایتمدار نهتنها استکبار را به پیروزی نمیرساند، بلکه مکتب مقاومت را تقویت و وحدت ملی را استوارتر میکند.

حجتالاسلام والمسلمین عبدالله حاجی صادقینماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، شامگاه سهشنبه ۱۰ تیر در مراسم یادبود شهید سردار حسین سلامی در امامزاده هفده تن شهرستان گلپایگان با اشاره به نقش پررنگ شهید سلامی در دیدار با خانوادههای شهدا اظهار کرد: او در یک بازه زمانی کوتاه با بیش از هفت هزار خانواده شهید دیدار و مشکلات آنان را پیگیری کرد. این اقدام مورد تمجید رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز قرار گرفت. او در زمان حیات خود، همواره در جلسات کنگرههای شهدا حضور فعال داشت و دغدغه خانواده شهدا را در اولویت کاری خود میدانست.
وی افزود: شهید سلامی تجسم عملی یک مومن قرآنی بود. نه تنها در عبادت، بلکه در مجاهدت، بصیرت، علم، مدیریت و عشق به مردم پیشتاز بود. او بازنده دنیای ۶۵ ساله خود نبود و عمر خود را ارزان نفروخت؛ سراسر زندگیاش، مخصوصاً بعد از انقلاب، به مجاهدت و خدمت به مردم گذشت. این فرمانده شهید، الگویی تمامعیار در عرصه ایمان، ولایتمداری، مقاومت و اخلاق اسلامی است.
نماینده ولیفقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: سردار سلامی در ایمان ثابتقدم بود و هرگز در مسیر خود دچار تردید، ناامیدی یا ترس نشد. او بارها با اطمینان گفت که در پیمودن صراط مستقیم، هرگز نلرزیدم و هیچگاه مردد نشدم. سردار سلامی بهعنوان نمونهای از«جامعیت» در زندگی معرفی شد، فردی که در متن سیاست، از معنویت غافل نبود و در اوج فرماندهی نظامی، همچنان عابد، اخلاقمدار و مردمدوست باقی ماند.
حاجی صادقی افزود: سردار سلامی نهتنها فرماندهی قاطع بود، بلکه در کنار آن، رفتاری سرشار از ادب، تواضع و محبت با مردم داشت. او شهیدانه زندگی کرد، یعنی هرگز برای خود مقام دنیوی قائل نبود و درجه سرداری را ابزار کار میدانست. او سر دادن را یک هنر و سربازی را درجه بالایی میدانست. استکبار تصور میکند با شهادت چنین فرماندهانی، به پیروزی میرسد، اما نمیداند این شهادتها، مکتب مقاومت را زندهتر، انگیزه مردم را بیشتر و وحدت ملی را قویتر میکند.
وی یادآور شد: سردار سلامی به آرزوی قلبیاش که شهادت در راه خدا و همنشینی با حاج قاسم سلیمانی بود رسید، اما مکتب او باقی است و راهش ادامه دارد. شاگردان او امروز دیگر محدود به سپاه و بسیج نیستند و مکتب شهید سلامی به یک جریان ملی و ایمانی تبدیل شده است.