به روز شده در
کد خبر: ۲۷۶۱۳

برای جابه‌جایی زائران در ایام اربعین به ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است

آن طور که پیش‌بینی می‌شود زمان اوج رفت زائران سه شنبه (۱۴ مرداد) تا جمعه (۱۷ مرداد) خواهد بود و اوج بازگشت زائران نیز چهارشنبه (۲۲ مرداد) تا شنبه (۲۵ مرداد) خواهد بود.

برای جابه‌جایی زائران در ایام اربعین به ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است

براساس گزارش‌ها، برای جابه‌جایی مسافران در روز اوج سفرهای اربعین به حداقل ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است.

 براساس بررسی‌های صورت گرفته توسط سازمان راهداری، برای جابه‌جایی زائران در ایام اربعین در روزهای اوج رفت و برگشت حداقل به ۳۶۰۰ دستگاه اتوبوس نیاز است.

آن طور که پیش‌بینی  می‌شود  زمان اوج رفت زائران سه شنبه (۱۴ مرداد) تا جمعه (۱۷ مرداد) خواهد بود و اوج بازگشت زائران نیز چهارشنبه (۲۲ مرداد) تا شنبه (۲۵ مرداد) خواهد بود.

براساس آمار، تردد زائران در ایام اربعین در سنوات گذشته یعنی از سال ۱۳۹۸ تا۱۴۰۳ به جز ۱۳۹۹ تا ۱۴۰۰ که تحت تاثیر محدودیت‌های کرونایی بود، به طور متوسط بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار زائر در مراسم اربعین شرکت‌کرده‌اند و بیشترین میزان تردد زائران نیز مربوط به سال ۱۴۰۲ حدود سه میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بوده است.

طبق سنوات گذشته حدود ۴۵ درصد تردد زائران از مرز مهران، حدود ۲۴ درصد از مرز شلمچه، ۱۴ درصد از مرز خسروی، ۱۲ درصد از مرز چذابه و بیش از پنج درصد از مرزهای تمرچین و باشماق عبور کردند.

همچنین پیش بینی می‌شود که  امسال نیز حدود یک میلیون و ۸۰۸ هزار زائر از مرز مهران، بیش از ۹۷۲ هزار زائر از مرز شلمچه، بیش از ۳۵۸ هزار نفر از مرز چذابه، بیش از ۴۹۱ هزارنفر از مرز خسروی، بیش از ۵۳ هزارنفر از مرز تمرچین و بیش از ۲۸ هزار نفر از مرز باشماق تردد خواهند کرد.

همچنین عبور از مرز مهران نسبت به سال گذشته افزایش خواهد داشت که این موضوع بیانگر اهمیت مضاعف آمادگی در این مرز است.

گفته می‌شود که حدود ۷۰ درصد زائران امسال از استان‌های تهران، خوزستان، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، قم، کرمان، آذربایجان شرقی، یزد، بوشهر، و مازندران خواهند بود.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

آخرین اخبار