به روز شده در
کد خبر: ۹۰۸
در آستانه ی ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی؛

قیمت برنج چرا سر به فلک زد؟

در آستانه فرارسیدن ماه مبارک رمضان و تعطیلات نوروزی افزایش دنباله‌دار قیمت برنج نگرانی‌هایی را برای مردم ایجاد کرده است.

قیمت برنج چرا سر به فلک زد؟
به گزارش سرویس اقتصادی آوش، برنج ایرانی در آستانه ماه مبارک رمضان و سال نو، درحال رکوردزنی است. این درحالی است که افزایش قیمت‌ها همچنان ادامه دارد و قیمت این کالای مهم و قوت اصلی مردم به بالای ۲۰۰ هزار تومان هم رسیده است. دراین شرایط بسیاری از مردم صرف‌نظر از خرید بیشتر به دنبال ذخیره‌سازی آن هستند.
تابناک نوشت، رصد قیمت‌ها از بازار برنج نشان می‌دهد هر کیلو برنج هاشمی به نزدیکی ۲۰۰ هزار تومان رسیده است. برخی از فروشندگان از فروش برنج‌های خودداری می‌کنند. از سوی دیگر ترس از افزایش قیمت‌ها باعث شده تا بسیاری از مردم بیشتر از آنکه به فکر مصرف برنج باشند به فکر ذخیره‌سازی بیافتند.  

یک فروشنده برنج گفت : بسیاری از فروشگاه‌ها برای اینکه برنج خود را با قیمت بالاتر بفروشند محصول خود را عرضه نمی‌کنند و  همین امر هجوم مردم برای خرید برنج را بالا برده است.

قیمت برنج در بازار نشان می‌دهد که برنج دم سیاه آستانه اشرفیه کیلویی ۲۰۰ هزار تومان هم رد کرده است و با قیمت ۲۱۹ هزار تومان فروخته می‌شود همچنین برنج دودی دم سیاه نیز به کیلویی ۲۲۹ هزار تومان رسیده است.  

کارشناسان معتقدند افزایش قیمت برنج باتوجه به شرایط تولید و واردات به هیچ وجه توجیه منطقی ندارد و وزارت جهاد کشاورزی که این روزها کم‌کاری زیادی در خصوص افزایش نرخ سیب‌زمینی و عدم کنترل بازار برنج از خود نشان داده است باید کنترل بازار را دردست بگیرد . 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار