به روز شده در
کد خبر: ۱۹۹۴۵
تب کریمه کنگو به آسانی منتقل می شود

یک باور غلط درباره مصرف جگر خام

دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پاسخ به باور غلط مبنی بر «مفید بودن جگر خام برای رفع کم‌خونی»، اعلام کرد که این باور فاقد هرگونه شواهد علمی است.

یک باور غلط درباره مصرف جگر خام

 همچنین مصرف جگر به صورت خام و نیمه پخته، می‌تواند موجب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم، شود.

براساس اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت،اگرچه گوشت و جگر یکی از منابع غنی آهن به حساب می آید، اما مصرف آن به صورت خام و نیمه پخته می‌تواند سبب انتقال عوامل بیماری زا و بروز بیماری‌های عفونی و انگلی مانند تب کریمه کنگو و سیاه زخم شود.

در این گزارش تصریح شده، برای رفع کم‌‎خونی باید از پخت کامل جگر و گوشت اطمینان حاصل کرده و سپس مصرف شود.

 

ارسال نظر

آخرین اخبار