به روز شده در
کد خبر: ۱۴۶۶۹

رحیمی: موانعی وجود داشت که تصمیم به استعفا گرفتم

اصغر رحیمی درباره دلایل استعفای خود از مدیریت فنی تیم‌های ملی تکواندو و دبیری این فدراسیون صحبت کرد.

رحیمی: موانعی وجود داشت که تصمیم به استعفا گرفتم

اصغر رحیمی درباره دلایل استعفای خود از فدراسیون تکواندو، اظهار کرد: در همه این سال‌هایی که در ورزش فعالیت دارم همیشه سعی کردم در هر سمتی که هستم مؤثر باشم و بتوانم کمک کنم. چه آن زمانی که مربی تیم ملی تکواندوی کویت شدم و موفق شدیم برای اولین‌ بار برای کویت مدال جهانی کسب کنیم؛ اتفاقی که قبل از حضور من رخ نداده بود و بعد از آن هم دیگر رخ نداد، در فدراسیون تکواندو نیز همیشه سعی‌ام این بود که کارها به بهترین شکل جلو برود و با برنامه‌ریزی دقیق گام برداریم.

دبیر کل و مدیر فنی پیشین تیم‌های ملی تکواندو، افزود: خدا را شکر در مدتی که در فدراسیون تکواندو بودم با کمک وزارت ورزش و کمیته المپیک و نظم و ترتیبی که در کارها داشتیم هیچ برنامه‌ای را از دست ندادیم و در مسیر المپیک ۲۰۲۴ تمامی برنامه‌های‌مان اجرایی شد. مواردی هم مانند گرندپری منچستر بود که به دلیل ویزا ندادن میزبان آن را از دست دادیم که دیگر این موضوع از حیطه مسئولیت ما خارج بود.

او تصریح کرد: نتیجه تمامی برنامه‌ریزی‌ها و حرکت اصولی که داشتیم منجر به نتایج درخشان المپیک ۲۰۲۴ پاریس شد. بعد از موفقیت در پاریس، بلافاصله برنامه ۴ ساله‌ای را برای کسب موفقیت در المپیک ۲۰۲۸ طراحی کردیم و آن را به وزیر ورزش و رئیس کمیته المپیک دادیم. با توجه به نتایج درخشانی که در المپیک پاریس گرفتیم، حفظ این مدال‌ها اهمیت زیادی داشت و دیگر تکواندوی ایران برای سایر کشورها شناخته شده بود. دیگر مثل سال‌هایی نیستیم که تکواندوی ایران را دست‌کم بگیرند و ما را جدی نگیرند. بچه‌های ما رصد می‌شوند و کشورهای دیگر همه تلاش خود را می‌کنند تا نقاط ضعف و قوت ما را شناسایی کنند. دیگر همه می‌دانند تکواندوی ما متحول شده و مثل سابق نیست.

رحیمی ادامه داد: در چنین شرایطی باید با قدرت و با برنامه‌ریزی دقیق حرکت کنیم وگرنه قافیه را می‌بازیم. یک بخش از این برنامه ۴ ساله، تکلیفی بود که به هیات‌های استانی دادیم تا نفرات مستعد خود در حد کشوری را به فدراسیون معرفی کنند. این تکلیف در استان‌های مختلف تفاوت داشت. مثلا به یزد گفتیم یک نفر در بانوان و یک نفر در آقایان معرفی کنند اما به تهران تکلیف کردیم که ۴ نفر در آقایان و ۴ نفر در بانوان به ما معرفی کنند. کارها هم خوب پیش می‌رود تا جایی که به عنوان مثال قم در حال حاضر یک بازیکن فیکس برای یونیورسیاد دارد که خیلی ارزشمند است.

وی با اشاره به دلایل جدایی خود از فدراسیون تکواندو، گفت: سال قبل به عنوان سرپرست کاروان ایران در بازی‌های آسیایی منصوب شدم. با توجه به اهمیت و سنگینی این وظیفه، تصمیم‌ گرفتم تمام تمرکزم را در این سمت بگذارم تا بتوانم به ورزش ایران خدمت کنم. تا جایی که در تکواندو مؤثر بودم کمک کردم اما این اواخر موانعی وجود داشت که احساس کردم دیگر در فدراسیون تکواندو مؤثر نیستم. بنابراین ترجیح دادم تمرکزم را روی کارم در کمیته المپیک بگذارم. بعد از ترک فدراسیون تکواندو نیز جلسه‌ چند ساعته با وزیر ورزش و رئیس کمیته المپیک داشتم  که در این جلسه بیشتر در رابطه با آینده ورزش کشور، بازی‌های آسیایی، کشورهای اسلامی و المپیک ۲۰۲۸ صحبت کردیم و تکواندو خیلی محور صحبت‌های‌مان نبود. البته درباره تکواندو نیز همانند دیگر رشته‌ها صحبت کردیم. قرار شد در حوزه ورزش قهرمانی بیشتر فعال شوم تا ان‌شاءالله همه دست به دست هم بدهیم تا ورزش ایران نتایج خوبی را کسب کند.

رحیمی در پایان، گفت: هر کمکی از دستم بربیاید برای کمک به تکواندو انجام می‌دهم. تکواندو رویدادهای مهمی را در پیش دارد که اهمیت زیادی دارند. بعد از المپیک مهم‌ترین رویداد ما قهرمانی جهان است که کار سختی در پیش داریم.

منبع: ایسنا

ارسال نظر

آخرین اخبار