برخی نیروها بدون حقوق و مزایا در جایگاههای ایست بازرسی حاضر میشوند
مدیرکل پیشین سیاسی وزارت کشور تاکید کرد که برخی نیروها بدون حقوق و مزایا در جایگاههای ایست بازرسی حاضر میشوند.

محمود عباسزاده مشکینی، مدیرکل پیشین سیاسی وزارت کشور و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس یازدهم، در گفتوگو با آوش بااشاره به حادثه خمین و جان باختن تعدادی از هموطنان در ایست بازرسی گفت: من پیش از ورود به بحث کارشناسی لازم میدانم از عظمت روحی و شخصیت بسیار بسیار وطنپرستانه و متدین خانواده عزیزانی که در خمین به درجه شهادت رسیدند، تشکر کنم و در برابر این عظمت تمامقد بایستم. این خانوادهها بسیار بسیار بزرگواری کردند. افرادی منتظر فرصت بودند تا با استناد به این مسائل به کشور، انسجام اجتماعی و وحدت ملی آسیب وارد کنند. خوشبختانه این خانوادهها با برخوردی بسیار شجاعانه و بزرگوارانه در برابر این مسئله ایستادند. جا دارد این عزیزان بهعنوان قهرمانان ملی ما معرفی شوند.
او با تأکید بر ضرورت حضور ایست بازرسی در سطح شهر افزود: باتوجه به بحث گستردگی نفوذ در کشور و آسیبهایی که از داخل در جریان جنگ دوازده روزه به کشور و ملت ما وارد شد و تلفاتی که دادیم، طبیعتاً بخشی قابلتوجهی از این خسارات، با عنصر یا مؤلفه نفوذ مرتبط بود. دستگاههای امنیتی و انتظامی بعد از این واقعه تدابیری را اندیشیدهاند که بخشی از این تدابیر به همین مسائل مربوط میشود.
عباسزاده تصریح کرد: امروزه تکنولوژی چه در تشخیص سوءاستفادهها، خیانتها و در مجموع اقدامات غیرقانونی به کمک انسان آمده است. تکنولوژی در این زمینه بسیار بسیار مؤثر است و دنیا در این زمینه تجربه دارد. وقتی قرار است رفتوآمدها کنترل و یا بر آن نظارت صورت گیرد، این کار باید حتماً از مسیر فرآیند کارشناسی و با حفظ حرمت و کرامت مردم انجام شود هرچند مردم ما با ایست بازرسی همکاری میکنند. ما شاهد صحنههای بسیار زیبایی از همکاری و خوشحالی مردم در این زمینه هستم.
برخی نیروها بدون حقوق و مزایا در جایگاههای ایست بازرسی حاضر میشوند
او در ادامه اظهار کرد: برخی از نیروهای ایست بازرسی بدون حقوق و مزایا و صرفاً با حس وطنپرستی، احساس تکلیف شرعی و دینی وارد میدان شدند و صحنههایی بسیار زیبا خلق میکنند. بخشی از موضوع مردم هستند و اینکه احساس، عاطفه و کرامت مردم اهمیت دارد آنهم مردمی که در جریان جنگ دوازده روزه، انسجام و وطنپرستیشان باعث شگفتی جهانیان شد. این انسجام و وحدت مردم جا دارد به عنوان پدیده جهانی ثبت شود. این پدیده وطنپرستیای که در جنگ دوازده روزه در ایران خلق شد، باید ثبت جهانی شده و در تاریخ ماندگار شود.
عباسزاده خاطرنشان کرد:بهعنوان شکرانه این نعمت باید از مسیر کارشناسی وارد شویم. نخستین مؤلفه نیز استفاده از نیروهای زبده، کارآمد، آموزشدیده و استفاده از تکنولوژی در این زمینه است. برای نمونه حتی با یک دستگاه ایکسری بسیاری از موارد را میتوان حتی در داخل خودرو تشخیص داد و مردم هم همکاری میکنند.