اهالی فوتبال در مراسم تشییع پیکر مرحوم ظلی چه گفتند؟
برخی از اهالی فوتبال امروز دوشنبه ۱۸ فروردین در مراسم تشییع پیکر دروازهبان اسبق تیم ملی و باشگاه استقلال تهران حضور یافتند.

فرامرز ظلی، پیشکسوت فوتبال ایران و باشگاه استقلال تهران، روز ۱۲ فروردین و پس از مدتها تحمل بیماری چشم از جهان فرو بست و جان به جانآفرین تسلیم کرد.
مراسم تشییع پیکر این مرحوم امروز دوشنبه ۱۸ فروردین با حضور برخی از اهالی فوتبال از جمله مهدی محمدنبی (نایب رئیس فدراسیون فوتبال)، هدایت ممبینی (دبیرکل فدراسیون فوتبال)، رضا درویش و کریم باقری (مدیرعامل و مربی پرسپولیس)، علی تاجرنیا و علی نظریجویباری (رئیس هیات مدیره و مدیرعامل باشگاه استقلال)، حسین فرکی (رئیس هیات مدیره باشگاه فولاد خوزستان)، میرشاد ماجدی (رئیس هیات فوتبال استان تهران)، محسن خمارلو (مدیر مجموعه ورزشی آزادی)، سردار عزیزمحمدی (نایب رئیس اسبق فدراسیون فوتبال)، محسن معنمدکیا (مدیر روابط عمومی وزارت ورزش و جوانان)، کاظم اولیایی، علی جباری، منصور رشیدی، بهتاش فریبا، مجید نامجومطلق، اصغر شرفی، هادی طباطبایی، محمد نوری، نادر فریادشیران، کامران منزوی (پیشکسوتان استقلال)، محمد مؤمنی (مدیرعامل باشگاه مس رفسنجان)، حمید استیلی (پیشکسوت پرسپولیس) علیاصغر مدیرروستا (بازیکن اسبق تیم ملی) و… در ورزشگاه شهید شیرودی برگزار شد.
مهدی محمدنبی در این مراسم اظهار داشت: به خانواده مرحوم ظلی تسلیت میگویم. او جزو افراد تأثیرگذار در فوتبال ایران بود. صندوق حمایت از پیشکسوتان تا حد توان از پیشکسوتان حمایت کرده است اما جامعه فوتبال باید شرایطی را مهیا کند که پیشکسوتان از شرایط خود گلهمند نباشند. در هیات رئیسه صحبتهایی شده تا صندوقی تشکیل شود تا درصدی از نقل و انتقالات به پیشکسوتان اختصاص یابد.
علی جباری، پیشکسوت استقلال، گفت: توجه به پیشکسوتان نشده و نخواهد هم شد. امیدوارم روز دیگری که در اینجا (ورزشگاه شهید شیرودی) گردهم میآییم برای شادی باشد نه مصیبت؛ فقط میتوانم به جامعه فوتبال و خانواده ظلی تسلیت بگویم.
رضا درویش، مدیرعامل باشگاه پرسپولیس، اظهار داشت: ابتدا جا دارد این مصیبت را به خانواده فوتبال تسلیت بگویم. هر باشگاهی به پیشکسوتان آن تعلق دارد و وظیفه ماست که از این عزیزان حمایت کنیم و نسل جوان هم ثمره تلاش این بزرگواران را مشاهده میکنند.
بهتاش فریبا تصریح کرد: ما باید تا زنده هستیم به یاد هم باشیم و تاکنون از این موضوع درس نگرفتهایم. مرحوم ظلی در اواخر عمر خود خیلی سختی کشید. شاید دوستانش به او کمک کردند اما از جاهای دیگر کسی به کمک او نرفت و فقط باید افسوس خورد. در سایر کشورها برای پیشکسوتان در ورزشگاهها صندلی مخصوص برای هر فرد تهیه شده و کسی جز همان شخص نمیتواند روی آن صندلی بنشیند اما در کشور ما چنین چیزی جا نیافتاده است.
حمید استیلی خاطرنشان کرد: مرحوم ظلی از فوتبالیستهای تحصیلکرده بود. باز یادمان میرود که زمانی که زنده هستیم، قدر همدیگر را بدانیم. اکثر پیشکسوتها دور هستند و مناعت طبعی دارند که اهالی ورزش باید دنبال آنها بروند.
مجید نامجومطلق گفت: یک خبر خیلی بد شنیدم و اینکه قطعه نامآوران اجازه دفن به مرحوم ظلی نمیداد که واقعاً مایه تأسف است. کسی که اینقدر زحمت کشیده، لیاقت یک ترحیم خوب را ندارد؟ جایگاه یک پیشکسوت در کشورهای خارجی را ببینید و بعد با کشورمان مقایسه کنید.