به روز شده در
کد خبر: ۳۰۵۷۷

فاتحه استقلال را بخوانید؛ رای‌گیری برای حذف کاپیتان!

اعتراف فریده شجاعی درباره رای نیاوردن ماندن سیدحسین حسینی در استقلال نشان از اوضاع نابه‌سامان مدیریتی در این باشگاه دارد.

فاتحه استقلال را بخوانید؛ رای‌گیری برای حذف کاپیتان!

سیدحسین حسینی قبل از جدایی از استقلال و پیوستن به تراکتور روزهای عجیبی را سپری کرد. بخشی از فضای هواداری استقلال به شدت علیه او بود به طوری‌که برخی از کانال‌های هواداری استقلال سرسختانه مخالف ادامه حضور او در این تیم بودند اما بخش دیگری از هواداران استقلال چون برایشان محرز بود باشگاه نمی‌تواند جانشین مناسبی برای حسینی پیدا کند با جدایی او مخالف بودند. این اما همه ماجرا در بحث جدایی حسینی نبود. فریده شجاعی عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در حاشیه برگزاری مراسم قرعه‌کشی لیگ برتر در فصل بیست و پنجم صحبت‌هایی را مطرح کرد که نشان می‌دهد هیات مدیره این باشگاه برخلاف شعارهای مرسوم، دخالت زیادی در ورود و خروج بازیکنان دارد.

شجاعی در اظهارنظری عجیب با اعلام اینکه خودش دوست داشته سیدحسین در استقلال بماند اما ماندن او در هیات مدیره رای نیاوزده گفت:« رفتن حسینی از استقلال یک تصمیم جمعی بود. وقتی نظری در هیات مدیره داده می‌شود نمی‌توانم چیزی بگویم. به هرحال آرا مد نظر گرفته می‌شود. حسینی برای ماندن در استقلال رای کافی نیاورد.»

اظهارات شجاعی این سوال را در ذهن مخاطبان ایجاد کرده که وقتی علی تاجرنیا، رئیس هیات مدیره باشگاه، بارها اعلام می‌کند هیچ دخل و تصرفی در امور ندارد و تنها ناظر است، چگونه به عنوان ناظر اجازه چنین رای‌گیری را داده است؟

اینکه مدیران یک باشگاه برای ادامه فعالیت یک بازیکن آن هم بازیکنی که سال‌ها برای استقلال بازی کرده و کاپیتان تیم بوده رای‌گیری کنند شاید برای اولین بار در دنیا اتفاق افتاده، درحالیکه آنها در طی این مدت بارها اعلام کردند ساپینتو علاقه‌ای به ادامه کار با حسینی ندارد! هرچند که ساپینتو هم در مصاحبه خودش حسینی را از نظر فنی تائید و اعلام کرد اگر او در تیم نباشد، نیاز به دو گزینه دیگر (خارجی) دارد.

حالا باید دید توجیه جدید مدیران استقلال برای فرار از برگزاری این رای‌گیری چه خواهد بود! اگر نقل و انتقالات و تیم بستن یک کار فنی و مربوط به کادرفنی است چرا باید مدیران باشگاه برای یک بازیکن رای‌گیری کنند؟

قراردادن مصاحبه فریده شجاعی در کنار مصاحبه ساپینتو پیش از اعزام تیم به ترکیه می‌تواند نشان دهنده این باشد که ساپینتو هم برای رضایت به کنارگذاشتن حسینی تحت فشار قرار گرفته است چرا که وقتی چنین رای گیری برگزار می‌شود نشان دهنده تمایل مدیران به اظهار نظر (در واقع دخالت!) در امور فنی تیم است. البته شجاعی در مصاحبه‌ای دیگر با یکی از رسانه‌ها گفت فضای عمومی هیات مدیره هم موافق ماندن حسینی بود اما نمی‌دانم چه دست‌هایی به کار افتاد تا این دروازه‌بان ملی پوش از استقلال جدا شود.

شاید در نگاه  اول از این صحبت شجاعی تناقض در گفتار برداشت شود اما ممکن است او تفاوتی بین فضای عمومی و رای‌گیری در هیات مدیره را در نظر بگیرد که این مساله هم می‌تواند بیانگر سردرگمی هیات مدیره باشد.شاید بخشی از هیات مدیره هم مثل ساپینتو برای جدایی حسینی تحت فشار قرار گرفته‌اند. مساله‌ای که در آینده شاید نه چندان دور به خوبی روشن شود و پرده ها بیفتند!

ارسال نظر