تراکتور تبعید میشود
طولانی شدن پروسه نوسازی چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز، شرایط میزبانی از بازیهای فصل جدید تراکتور را تحتالشعاع قرار داده است.

پس از پایان لیگ بیست و چهارم که با فتح جام توسط تراکتوریها همراه شد؛ اداره ورزش و جوانان آذربایجانشرقی تصمیم گرفت عملیات نوسازی چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز را آغاز کند و این فرایند 8 خرداد و با حضور بهرام سرمست، استاندار آذربایجانشرقی بالاخره آغاز شد.
بر اساس اعلام حبیب مقصودی، مدیرکل ورزش و جوانان استان، قرار بود چمن جدید ورزشگاه یادگار امام (ره) به صورت کشت طبیعی جایگزین شود. موضوعی که به دلیل طولانی بودن پروسه تعویض چمن، باعث شد هواداران تراکتور با موج گستردهای از انتقادات اداره ورزش و جوانان استان را نشانه بروند.
جالب است بدانید، در شرایطی که مقصودی مدعی شده بود مجوز برای ورود چمن رولی صادر نمیشود این سؤال مطرح میشد چرا مجوز مشابه برای اصفهان صادر شده است؟
هواداران تراکتور در پی این موضوع بلافاصله در فضای مجازی برای وارد کردن چمن رولی کمپین به راه انداختند و پافشاری آنها با گذشت چند روز جواب داد. بنابراین اداره ورزش و جوانان استان روز ۱۵ خرداد اعلام کرد چمن رولی در عملیات نوسازی زمین چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
باشگاه تراکتور نیز طی اطلاعیهای اعلام کرده بود محمدرضا زنوزی با توجه به ارتباطاتی که در کشور ترکیه دارد، چند شرکت معتبر در این زمینه را به اداره کل معرفی کرده و مدیرکل ورزش و جوانان استان به ترکیه سفر خواهد کرد تا اقدامات لازم برای خرید چمن را انجام دهد.
حبیب مقصودی نیز ۱۵ خرداد در گفتوگوی تلفنی با غلامرضا نوری، وزیر جهاد کشاورزی گفت: عملیات برداشت چمن و خاک رس ورزشگاه یادگار امام (ره) در حال انجام است و تا پایان خرداد به اتمام میرسد.
او ادامه داد: بین اول تا 15تیر بازه زمانی ما برای وارد کردن چمن است و این نیاز دارد که در قرنطینه زمان از دست ندهیم تا کیفیت چمن آسیب نبیند.
پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران اما، سکوت سنگینی از طرف مسئولان در رابطه با این موضوع ایجاد شده بود و همین باعث نگرانی پرشورها بابت احتمال انتقال تعداد بیشتری از بازیهای خانگی تراکتور به ورزشگاه شهید سردار سلیمانی واقع در مجموعه تمرینی باشگاه شده؛ ورزشگاهی که در فصول گذشته از زیرساختهای لازم برای حضور تماشاگران برخوردار نبوده است.
بعد از گذشت حدود ۴۰ روز از آغاز عملیات نوسازی چمن ورزشگاه یادگار امام (ره)، عدم پاسخگویی مسئولان درباره جزئیات این پروژه، انتقاد شدید هواداران تراکتور را به همراه داشت.
بالاخره اما، علیرضا منادی، نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی، روز چهارشنبه ۱۹ تیر در دیدار با حبیب مقصودی، مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی در ورزشگاه یادگار امام (ره)، از خریداری چمن هیبریدی برای این ورزشگاه خبر داد.
مقصودی نیز در گفتوگو با منادی بیان کرد: پروژه آمادهسازی برای نصب چمن هیبریدی در ورزشگاه تکمیل شده است و چمنهای هیبریدی تهیه شده، اول مرداد نصب خواهند شد. از آنجا که خاک رس در زمین این ورزشگاه تعبیه شده، این زیرسازی باید کلاً عوض شود.
مقصودی در این گفتوگو به جزئیات اشاره نکرد و مشخص نیست آیا این اتفاق افتاده است یا خیر.
علیرضا نوین، نماینده مردم تبریز، نیز امروز (جمعه ۲۷ تیر) در نشست خبری به چالشهای کاشت چمن استادیوم یادگار امام (ره) اشاره کرد و افزود: کاشت چمن طبیعی زمانبر است و به همین دلیل کاشت چمن هیبریدی در دستور کار قرار گرفته، همچنین طبق آخرین گفتوگویی که با آقای مقصودی مدیرکل ورزش و جوانان آذربایجانشرقی داشتم، گفت مساله از بین رفتن کیفیت چمن بر اثر حمل و نقل از کشور ترکیه مطرح است که کارشناسان آن را بررسی میکنند.
داود رفعتی، دبیر کارگروه استانداردسازی ورزشگاهها، اما روز گذشته درباره آخرین وضعیت این ورزشگاه گفت: ورزشگاه یادگار امام تبریز را در شروع لیگ نخواهیم داشت و فکر میکنم از تاریخ ۱۵ مهر قابل استفاده باشد. تراکتور برای بازیهای لیگ برتر باید ورزشگاه دیگری را در خارج از استان معرفی کند و در بازیهای آسیایی هم اگر این استادیوم نرسید، در یکی از ورزشگاههای مورد تأیید ای.اف.سی بازی را برگزار خواهیم کرد.
این در حالی است که مقصودی از صحبت درباره وضعیت این ورزشگاه امتناع کرده و مدعی است اطلاعات رفعتی درباره یادگار امام (ره) دقیق نیستند.
طولانی شدن پروسه نوسازی این ورزشگاه، تراکتور را در فصل پیشرو با چالشی جدی روبهرو خواهد ساخت. آنها با نقل مکان به بنیان دیزل، پرشورها را از دست خواهند داد اما نکته تاریک قضیه عدم صدور مجوز برای انجام بازیهای آسیایی در این ورزشگاه است که احتمالاً تراکتور را به میزبانی در سایر شهرها تبعید کند.