به روز شده در
کد خبر: ۸۲۸۳
شورای شهر تهران:

کیفیت آب تهران استاندارد است

رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تاکید بر استاندارد بودن کیفیت آب تهران گفت: ۸ درصد آب کشور در بخش شرب و بهداشتی، ۲ درصد در حوزه صنعت و نزدیک به ۹۰ درصد در حوزه کشاورزی مصرف می‌شود که معتقدم به سند ملی آب نیاز داریم تا وظایف دستگاه‌ها در آن مشخص باشد.

کیفیت آب تهران استاندارد است

مهدی پیرهادی، رییس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران روز یکشنبه در تذکری در جلسه ۳۱۶ شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه چند ماه بیشتر تا احتمال وضعیت بحرانی آب در تابستان فاصله نداریم، گفت: باید تذکرات لازم را در این خصوص بدهیم که مسوولان مربوطه به موضوع توجه کنند تا به جیره بندی آب در تابستان نرسیم.

او ادامه داد: روند کاهشی آب در دهه‌های اخیر مشخص است اما اینکه برخی دستگاه‌ها در ایام محدودی به صورت بحرانی به موضوع می‌پردازند، جای تعجب دارد گویا از وضعیت بحرانی خبر ندارند.

پیرهادی در ادامه افزود: بنده نامه‌ای را با امضای رییس شورا به روسای سه قوه و شورای امنیت ملی کشور، وزارت اطلاعات، قرارگاه ثارالله و استانداری تهران ارسال کردیم که رییس جمهور در این خصوص موضع جدی گرفتند.

او با بیان اینکه برگزاری این جلسه در روزهای پایانی سال باعث شد که چندان به آن پرداخته نشود، اضافه کرد: موضوع کمبود آب فارغ از اینکه شهروندان را دچار سختی و مشکل می‌کند با مساله عدم فکر برای استفاده از منابع نیز دست و پنجه نرم می‌کند.

پیرهادی با بیان اینکه آنگونه که در شورای شهر و شهرداری تهران باید درگیر موضوع باشیم، درگیر نیستیم، یادآور شد: حفر چاه‌های متعدد با اینکه استانداردهایی دارد، کیفیت آب را کاهش می‌دهد با اینکه کیفیت آب تهران استاندارد است.

او اعلام کرد: شورای شهر تهران در یکسال و نیم اخیر از حفر چاه‌های جدید جلوگیری کرد اما دیدیم که به جای تهران در اطراف آن نسبت به حفر چاه اقدام شد با این شرایط به فرونشست برخورد می‌کنیم کما اینکه ۳۰ سانتی‌متر فرونشست را در اطراف پایتخت شاهد بودیم و عمق آن به تدریج افزایش خواهد یافت و دیگر منابع را هم با مشکل مواجه می‌کند.

پیرهادی ابراز امیدواری کرد که نخبگان در این خصوص برنامه ریزی دقیقی انجام دهند.

محله درکه مشکلات زیرساختی معابر و پارکینگ دارد

در ادامه تذکرات ناصر امانی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به مشکلات زیرساختی محله درکه در شمال تهران گفت: محله درکه مقصد تفریحی و گردشگری است اما با مشکلات زیرساختی از قبیل شبکه معابر مواجه است که این امر سبب ایجاد مشکلات ترافیکی شده است.

او اضافه کرد: این محله همچنین با کسری پارکینگ مواجه است هستیم که عمدتا این مشکلات با شبکه معابر مرتبط است.

این عضو شورای شهر افزود: مشکلات این محله را در سال ۱۴۰۲ اعلام کردم و مشکلات آن در حال پیگیری است شهرداری در چهار سال گذشته در برخی محلاتی که با بن بست توسعه‌ای مواجه شده بودند، طرح‌های موضعی را بازنگری کرده است.

امانی یادآور شد: شهرداری طرح محله درکه را با تهیه پیوست ترافیکی در کمیسیون ماده پنج به تصویب رسانده اما از نیمه دوم سال قبل که به کمیسیون رفته، ابلاغ آن با تاخیر مواجه است.

او ادامه داد: گویا دو نفر از معاونین وزرا زیر امضای خود نوشته‌اند که باید طرح به شورای عالی معماری و شهرسازی برود؛ با اینکه طرح موضعی باید در کمیسیون ماده پنج تصویب شود، این از اختیارات کمیسیون ماده پنج است و نیازی به مصوبه شورای عالی ندارد خواهش دارم که شهرداری این طرح را همچون سایر طرح‌های موضعی ابلاغ کند تا در این دوره اجرایی شود.

امانی با بیان اینکه ملکی در ورودی میدان درکه وجود دارد که اگر تملک و تخریب شود، گره ترافیکی ورودی میدان را باز می‌کند، گفت: شهرداری نیز پیگیری و با مالک توافق کرد اما در پیچ و خم اداری بین معاونت مالی، خزانه داری و سازمان املاک باقی مانده است. ما ۲ هزار میلیارد تومان برای تملک چنین املاکی جهت رفع گره های ترافیکی تصویب کردیم اما برای این ملک که رقم ناچیزی هم دارد، هنوز نتیجه ای را شاهد نیستیم.

لزوم رفع نواقص پروژه زیرگذرگلوبندک

رییس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران هم در تذکری با اشاره به افتتاح پروژه زیرگذر چهارراه گلوبندک گفت: این پروژه با اهداف کاهش تردد عابران پیاده در سطح چهارراه مذکور و نیز انتقال آنها از ضلع شرق به غرب خیابان از طریق زیرگذر، تسهیل در تردد وسایط نقلیه و همچنین دسترسی آسان افراد کم توان به مترو چهارراه گلوبندک افتتاح شده اما با توجه به موقعیت و کاربری این پروژه نکاتی در آن مغفول مانده است.

میثم مظفر افزود: وجود بیش از ۷۰ پله در بخش ورودی شرقی زیرگذر که در حریم کاخ گلستان و مقابل میدان ارگ واقع شده با امکان استفاده از این پروژه بزرگ دشوار شده در جوار این ۷۰ پله دو بخش خالی برای ایجاد پله برقی از سال‌های قبل تعبیه شده است اما همچنان پله های آن اجرا نشده و اساسا فلسفه وجودی پروژه‌ای که دیروز افتتاح شد با عدم اجرای پله‌های برقی، کارکرد کمی پیدا می‌کند.

او افزود: پله برقی جزء لاینفک این پروژه بوده و تا مادامی که دسترسی پله برقی‌های این زیرگذر در ضلع شرق ایجاد نشود، این پروژه با کاربری اصلی آن قابل بهره‌برداری نیست و بنظر بنده نباید پروژه ناقص و عجولانه افتتاح می‌شد وکار خوب انجام شده را نیز تحت الشعاع قرار داد.

رییس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران عدم رنگ‌آمیزی مناسب دیواره‌ها و راهروهای منتهی به ورودی‌ها و خروجی‌ها، خاموشی یا نقص در تامین روشنایی برخی بخش‌های ایستگاه، وجود برخی تابلوهای تبلیغاتی بلا استفاده یا شکسته و همچنین کمبود تابلوهای راهنمای دقیق در برخی ورودی‌ها مخصوصا برای مسافرین خارجی را از دیگر کمبودهای این پروژه تازه افتتاح شده، اعلام کرد.

مظفر تاکید کرد: لازم است شهرداری تهران و خصوصا معاونت فنی و عمرانی و حمل و نقل و ترافیک نسبت به بررسی مجدد نواقص موجود در پروژه و تکمیل و نصب هرچه سریعتر پله برقی در ضلع شرقی آن اقدام جدی کرده و امکان بهره برداری متناسب با هدف این پروژه برای شهروندان ایجاد کند.

تدفین مرحوم ظلی با نظر خانواده اش به تعویق افتاد

در ادامه حبیب کاشانی خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران درباره تدفین مرحوم ظلی گفت: مرحوم ظلی ۱۲ فروردین ماه جان خود را از دست داد و با مشورت خانواده قرار شد که پس از تعطیلات، خاکسپاری انجام شود.

او با تاکید بر اینکه مرحوم فرامرز ظلی در قطعه نام آوران بهشت زهرا (س) به خاک سپرده شد، اظهار کرد: سعی داشتم در مراسم ختم این مرحوم توضیحاتی را در مورد خاکسپاری ایشان بدهم اما فرصتی ایجاد نشد.

او افزود: جواز دفن را یا بیمارستان و یا پزشک حاضر بر بالین فرد فوتی صادر می‌کند. مرحوم ظلی ۱۲ فروردین ماه جان خود را از دست داد و با مشورت خانواده قرار شد پس از تعطیلات، خاکسپاری انجام شود، روز شنبه ۱۶ فروردین با من تماس گرفتند و گفتند که چون آیین نامه برای دفن مشاهیر در قطعه نام آوران وجود دارد، باید مدارک تحویل داده شود.

کاشانی با بیان اینکه مدارک یکشنبه به شورا ارائه شد و در روز یکشنبه موافقت شورا را اعلام کردیم، گفت: اینکه بگوییم شورا باعث شده که متوفی پنج روز روی زمین بماند، درست نبود و دوستان می‌توانند در خصوص این ادعا شهادت بدهند.

او تاکید کرد: آقای دادکان گلایه‌های تندی در این خصوص داشت. ما احساس کردیم که عده‌ای اخبار را به صورت ناقص به ایشان اعلام می کنند چون ایشان استاد بنده بوده حتی حق اعتراض به این موضوع را نیز ندارم اما به هیچ عنوان چنین نبوده است.

خزانه دار شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مدیران ورزشی از دوره اول در شورا حضور داشتند، گفت: جمله آقای دادکان به حدی عام است که همه را مورد اتهام قرار می‌دهد. اگر دوستان مدارکی دارند که کسی چیزی را به ناحق به دست آورده، باید به قوه قضاییه اطلاع دهد اینکه مهدی چمران مجوزهای میلیاردی به برخی داده، درست نیست اگر مستندی وجود دارد باید به مراجع قضایی ارائه شود، نه اینکه اتهام بزنیم.

خزانه دار شورای شهر تهران افزود: کسانی که این موضوع را می‌خوانند، تصور می‌کنند چمران در شورا رشوه می‌گیرد و مجوز می‌دهد در حالیکه این چیزی جز تهمت نیست. ما هم مخالف رانت هستیم و اگر کسی اطلاعاتی دارد می‌تواند به مراجع قضایی اطلاع دهد که با متخلف برخورد شود.

در ادامه مهدی چمران با بیان اینکه ما به همه اساتید دانشگاه و ورزشکاران ارادت داریم، اظهار کرد: مساله خاکسپاری مشاهیری که فوت کردند، بدین ترتیب است که به محض اینکه نامه آنها ارسال شده و یا حتی گاهی اوقات در روزهای تعطیل تلفنی در خصوص این موضوع اطلاع داده‌اند و عناوین آنها را تایید کردند، کار انجام شده بعد اینکه مدارک تمام این افراد در بایگانی شورا موجود است.

او گفت: مجددا آیین نامه دفن مشاهیر در قطعه نام آوران را به وزارت علوم، وزارت ورزش و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ارسال و خواهش کردم افراد را با شرایط ویژه درج شده در آیین نامه معرفی کنند.

به گفته وی، حد و مرز این قطعه مشخص است و افراد بر اساس قانون در این قطعه دفن می‌شوند در مواردی حتی برخورد نرم تری داشتیم که افراد بیشتری در این قطعه دفن شوند.

چمران اضافه کرد: همکاری صمیمانه‌ای در این خصوص داریم و قبل از دریافت نامه، دستور اجرا صادر می‌شود اینکه آقایی چنین گلایه می‌کند، بی انصافی مطلق است.

تقدیر از شهرداری بخاطر ساخت پردیس فرهنگی

در ادامه سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه چندی پیش هنرمندان خواستار گسترش فضای تماشاخانه ایرانشهر از شهردار شده بودند، گفت: عملیات پردیس تئاتر بوستان هنرمندان اتفاق خوبی بود که بر اساس پیش بینی‌ها می‌تواند تا ۶ ماه آینده در اختیار شهروندان قرار بگیرد که جای تقدیر از سازمان فرهنگی و هنری و شهرداری منطقه ۶ و همچنین ارتش جمهوری اسلامی دارد.

علیرضا نادعلی با اشاره به آغاز عملیات ساخت پردیس تئاتر در بوستان هنرمندان نیز اظهار کرد: در شمال بوستان هنرمندان در منطقه ۶ تماشاخانه ایرانشهر را داریم که متعلق به سازمان فرهنگی و هنری است و رایزنی بسیاری توسط شهردار تهران با ارتش انجام شد و بدنبال آن ۶ هزار مترمربع از این فضا در اختیار شهرداری منطقه ۶ قرار گرفت که مجموعه‌های نمایشی را به فضای موجود الحاق کند.

او ادامه داد: این ۶ هزار مترمربع به مجموعه‌های سازمان فرهنگی و هنری اضافه می‌شود و ۲ هزار صندلی نیز به ظرفیت هنرهای نمایشی تهران اضافه خواهد کرد.

او تاکید کرد که چندی پیش هنرمندان خواستار گسترش فضای تماشاخانه ایرانشهر از شهردار شده بودند.

نادعلی در مورد انتقادات پیرامون مشکلات ایجاد شده در دفن یکی از بازیکنان ملی پوش فوتبال کشورمان در روزهای اخیر افزود: خود خانواده بخاطر تعطیلات، خاکسپاری را به تعویق انداختند ون می‌خواستند حضور مردم و دوستداران ایشان بیشتر باشد اما موضوع را به گردن ما انداختند.

او گفت: آقایی که تقصر را به گردن بنده انداختید، چه سودی از این کار می‌برید؟ گره زدن این موضوع به رانت و مجوز درست نیست، شورا مجوزی نمی‌دهد و مجوزها برای کارهای اجرایی است اگر هم مجوز خلاف قانون صادر شده، اطلاع دهید تا موضوع را پیگیری کنیم.

برچسب ها

ارسال نظر

آخرین اخبار