اگر رقیب پزشکیان رای میآورد ملت ایران سالهای سال به عقب پرتاب میشدند
عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت گفت: رقیب پزشکیان بسیار خطرناک بود و اگر انتخاب میشد و بر سر کار قرار میرفت ملت ایران سالهای سال به عقب پرتاب میشدند.

علی شکوریراد، عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت، در گفتوگو با آوش در واکنش به اینکه گفته میشود انتقادات اصلاحطلبان به جایی رسیده که آنها پشت دولت چهاردهم را خالی کردهاند، گفت: گاهی از این نوع اظهارنظرها در سطح جامعه شنیده میشود و مشخص نیست منظورشان از اصلاحطلبان چه کسانی هستند. اصلاحطلبان ساختاری رسمی تحت عنوان جبهه اصلاحات دارند که رئیس آن خانم منصوری و سخنگوی آن آقای جواد امام است. مواضع جبهه یا از طریق این افراد اعلام میشود و یا از طریق بیانیههایی که به نام جبهه اصلاحات منتشر میشود. در سطح عالی نیز شخص آقای خاتمی است که مظهر اصلاحطلبی در جامعه است و مواضع او قابلیت تعمیم به کل اصلاحطلبان را دارد.
او افزود: در مواضع هیچکدام از افراد مذکور موضعی که مبنی بر فاصلهگیری از آقای پزشکیان باشد، مشاهده نکردهام. اعضای جبهه اصلاحات گاهی اظهارنظرهایی دارند که ممکن است مواضع شخصی آنها باشد. امکان دارد بعضی از آنها جسته و گریخته به دلیل نارضایتیهایی که از انتصابات دارند و یا نسبت به صحبتهایی که رئیسجمهور مطرح کرده، واکنشهایی نشان دهند. هیچ کدام از این واکنشها را نمیتوان دلیلی بر خالی کردن پشت دولت توسط اصلاحطلبان قلمداد کرد.
شکوریراد با بیان اینکه اگر منظور این است که جبهه اصلاحات پشت دولت را خالی کرده، گفت: من تا به امروز موضعی از جانب جبهه اصلاحات مشاهده نکردهام که حتی نشاندهنده فاصله گرفتن از دولت باشد، چه برسد به اینکه بخواهند پشت آن را خالی کنند.
او ادامه داد: موضع اصولی اصلاحطلبان در رابطه با دولت «اتحاد و انتقاد» است یعنی در عین حال که از دولت حمایت میکنند امکان دارد از اقدامات دولت انتقاد هم داشته باشند.
عضو جبهه اصلاحات اظهار کرد: رئیسجمهور با وعدههایی که به مردم داده محک میخورد و رفتارهای او هم براساس همان وعدهها، سنجیده شده و مورد اظهارنظر قرار میگیرد که آیا این رفتارها با آن وعدهای که داده شده سازگار است یا خیر و یا اینکه چه اندازه فاصله دارد. لذا مواضع جزئی را نمیتوان حمل بَر موضع کلی کرد. همچنانکه گفتم موضع کلی اصلاحطلبان در رابطه با دولت «اتحاد و انتقاد» است.
شکوریراد در پاسخ به این سوال که در انتخابات ریاست جمهوری مرسوم است که وقتی جناح، حزب و گروههای سیاسی از یک کاندیدا حمایت میکنند با او بر سر منشور و مرامنامهای به توافق برسند، ادامه داد: مرامنامه نه ولی میثاقنامه برای نامزدهای ریاستجمهوری فرستاده شد و قبل از اینکه آنها در مجمع عمومی حضور پیدا کنند گفته شد، این میثاق نامهای است که نامزدهای مورد نظر جبهه اصلاحات باید آن را بپذیرند و با این پیش فرض نامزدها به مجمع عمومی جبهه اصلاحات آمدند و نظرات خود را بیان کردند، رأیگیری شد و از بین آنها 3 نفر انتخاب شدند.
او افزود: معنای اقدام مذکور این است که آنها میثاقنامه جبهه اصلاحات را پذیرفتهاند اما از نامزدها امضا گرفته نشد.
این عضو جبهه اصلاحات ادامه داد: نظام انتخاباتی در کشور ما نظام سامانیافتهای نیست و اساساً مناسبات حزبی که باید در انتخابات وجود داشته باشد، هیچگاه از طرف حاکمیت به رسمیت شناخته نشده و در عمل هم مبنا قرار نگرفته است، به همین دلیل است که آقای پزشکیان در رقابتهای انتخاباتی گفت، من عضو هیچ حزبی نیستم و یا اینکه برنامهای ندارم.
شکوریراد خاطرنشان کرد: نکاتی که به صورت معمول مثبت تلقی نمیشد کارکرد مثبت برای آقای پزشکیان پیدا کرد. این به دلیل نارسایی در نظام انتخاباتی ماست اما واقعیت موجود همین است.
او در پایان یادآور شد: آقای پزشکیان را دستاورد خودمان در انتخابات میدانیم چراکه شعارهای خوبی از جمله دعوا نکنیم، عدالت علوی و کار کارشناسی را مطرح کرد و تعاملاتی با جبهه اصلاحات داشت که منجر به حمایت این جبهه از او شد. یعنی هم به لحاظ اثباتی و هم به لحاظ سلبی از آقای پزشکیان حمایت کردیم. رقیب او بسیار خطرناک بود و اگر انتخاب میشد و بر سر کار قرار میگرفت، ملت ایران سالهای سال به عقب پرتاب میشدند.