به روز شده در
کد خبر: ۲۶۱۲
معاون وزیر جهاد کشاورزی:

افزایش حجم واردات گوشت قرمز باهدف تنظیم بازار

معاون امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر مدیریت صادرات میوه و کره جهت تنظیم بازار مصرفی در کشور گفت: باتوجه‌به افزایش مصرف مواد خوراکی در ماه مبارک رمضان و شب عید برای تنظیم بازار علاوه بر تداوم واردات، حجم گوشت قرمز وارداتی نیز افزایش خواهد داشت.

افزایش حجم واردات گوشت قرمز باهدف تنظیم بازار

به گزارش آوش و به نقل از ایرنا، اکبر فتحی درباره جزئیات توزیع کالاهای اساسی ماه مبارک رمضان و شب عید افزود: علت کسری و بالارفتن قیمت گوشت قرمز در بازار به وقفه چندروزه‌ای که در واردات اتفاق افتاد باز می‌گردد، زیرا هفته پیش به دلیل تأمین ارز و تعیین نرخ ارز کالاهای اساسی سال آینده، محدودیتی در واردات رخ داد که این موضوع ارتباطی به وزارت جهاد کشاورزی نداشت.

معاون امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: البته با اعلام سخنگوی دولت در خصوص نرخ ارز کالاهای اساسی سال آینده، واردات تداوم پیدا کرد و با تأمین ارز و هماهنگی با انجمن واردکنندگان گوشت، مشکل برطرف شد و اکنون واردات گوشت قرمز گوسفندی و گوساله به‌صورت وکیوم با حجمی بیش از گذشته در حال انجام است و به‌زودی توزیع آن در بازار آغاز می‌شود.

وی درباره تأمین گوشت قرمز مورد نیاز کشور تصریح کرد: بنابراین بخشی از گوشت توسط انجمن واردکنندگان و بخشی توسط شرکت پشتیبانی امور دام به بازار عرضه خواهد شد تا بتوانیم بازار را مدیریت کنیم، هرچند اختیاراتی هم برای کنترل و تنظیم بازار داده شده است.

فتحی گفت: همچنین گوشت منجمد مورد نیاز کشور تأمین است و نه‌تنها مشکلی دراین‌خصوص نداریم بلکه به‌اندازه کافی هم در شبکه‌های عرضه تزریق شده است.

وی افزود: پیش‌ازاین برای تهران روزانه بین ۱۵۰ تا ۲۰۰ تن گوشت وارداتی داشتیم که در دو تا سه روز اخیر این میزان به ۲۰۰ تن رسیده و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت.

عرضه ۶۰ هزارتن برنج توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران

معاون امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه تنظیم بازار توسط خود اصناف مدیریت می‌شود، گفت: شرکت‌های بازرگانی دولتی و پشتیبانی امور دام کشور که ذخایر راهبردی دارند، در ایام پیک مصرف کالاهای اساسی همچون برنج، روغن، شکر، گوشت قرمز و مرغ را وارد بازار می‌کنند.

وی درباره بازار برنج نیز ادامه داد: اخیراً با همکاری انجمن واردکنندگان برنج و فروشگاه‌های زنجیره‌ای توانسته‌ایم، کار تنظیم بازار برنج را انجام دهیم تا مردم دغدغه‌ای برای تأمین کالای اساسی خود نداشته باشند.

فتحی افزود: بنابراین در چند روز اخیر شرکت بازرگانی دولتی ایران، ۶۰ هزار تن و انجمن واردکنندگان حدود ۵۰ هزار تن برنج را علاوه بر تأمین نیاز مشتری‌های خود یعنی بنکداران و شبکه‌های عرضه در فروشگاه‌های زنجیره‌ای توزیع کردند.

به گفته وی، برنج شرکت بازرگانی دولتی ایران با نرخ مصوب کیلویی ۵۰ هزارتومان و برنج بخش خصوصی با نرخ‌گذاری سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان کیلویی ۵۷ هزارتومانی وارد بازار شده است که قیمت‌های منصفانه‌ای است.

مشکل روغن صنف و صنعت نیز حل شد

معاون امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی درباره وضعیت بازار روغن خوراکی گفت: روغن خوراکی مورد نیاز خانوار در ماه مبارک رمضان و شب عید در فروشگاه‌های زنجیره‌ای عرضه شده و از ابتدای امروز نیز مشکلی در تأمین روغن خانوار نخواهیم داشت.

وی در خصوص مشکل تأمین روغن صنف و صنعت بیان کرد: اخیراً مشکل تأمین روغن صنف و صنعت به دلیل ورود شرکت بازرگانی دولتی ایران و واردکنندگان حل‌وفصل شده و میزان مورد نیاز از سوی کارخانه‌ها در حال تأمین است که بعد از تصفیه روغن در اختیار صنف و صنعت قرار می‌گیرد.

توزیع شکر در فروشگاه‌های زنجیره‌ای به‌وفور

فتحی درباره وضعیت شکر در ماه مبارک رمضان و شب عید افزود: در واقع مازاد بر نیاز بازار شکر در شبکه‌ها عرضه شده و با تمهیدات صورت‌گرفته درباره این کالا حتی مشکلی در حوزه صنف و صنعت نخواهیم داشت.

گوشت مرغ گرم مازاد بر نیاز تأمین است

معاون امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی درباره تأمین و توزیع گوشت مرغ گفت: گوشت مرغ مازاد بر نیاز مصرف تولید شده و در حال عرضه در شبکه است، بنابراین نگرانی دراین‌خصوص نداریم، اما تمهیداتی اندیشیده شده که در صورت نیاز بازار، مرغ منجمد نیز به‌وفور عرضه شود.

اعمال مدیریت صادرات برای میوه‌ها و کره

فتحی اضافه کرد: برای تنظیم بازار کالاهای اساسی ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز اخیراً اختیاراتی مبنی بر اعمال مدیریت صادرات به وزارت جهاد کشاورزی داده شده که در همین راستا برای صادرات برخی میوه‌ها و کره اقداماتی صورت‌گرفته است تا با مدیریت صادرات بتوانیم بازار داخلی را تأمین کنیم.

قیمت سیب‌زمینی وارداتی و داخلی در میادین شهرداری ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان شد

معاون امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی درباره تداوم بالابودن قیمت سیب‌زمینی گفت: چندی پیش به دلیل شرایط جوی نامناسبی که در برخی استان‌های کشور داشتیم برداشت محصول جدید رو با مشکل روبرو کرد و حمل‌ونقل با تأخیر انجام شد، بنابراین حتی وقفه دوروزه در بازار رسانی نیز می‌تواند بازار کالاهایی همچون سیب‌زمینی را با مشکل روبرو کند.

وی با بیان اینکه واردات سیب‌زمینی در حال انجام است، افزود: اکنون روزانه ۵۰۰ تن سیب‌زمینی تأمین و وارد می‌شود.

فتحی توضیح داد: اکنون سیب‌زمینی تولید داخل استان همدان توسط سازمان مرکزی تعاون روستایی و سیب‌زمینی وارداتی باقیمت کیلویی ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان در میادین میوه و تره‌بار شهرداری عرضه می‌شود.

برچسب ها

ارسال نظر

آخرین اخبار