قاچاق آرد نانوایی به قنادیها بعید است
به گفته سخنگوی اتحادیه نانوایان سنتی استان تهران، قاچاق آرد نانوایی به قنادیها بعید است؛چراکه تفاوت کیفیت مانع مصرف غیرمجاز میشود.
امیر کرملو، سخنگوی اتحادیه نانوایان سنتی استان تهران اظهار داشت: قاچاق آرد نانوایی به قنادیها بعید است؛ چراکه تفاوت کیفیت مانع مصرف غیرمجاز میشود.
وی در مورد نوع آرد نانوایان گفت: نانوایان معمولاً از آردی با درصد پروتئین بین ۱۲ تا ۱۸ درصد استفاده میکنند و آرد ۱۲ درصد، معمولاً برای نان سنگک مناسب است.
کرملو افزود: قنادان از آرد نول و آرد با درصد پروتئین ۲۱ درصد استفاده میکنند. این نوع آرد برای تهیه انواع شیرینیها و کیکها بسیار مناسب است.
او بیان کرد:بهطور کلی، انتقال آرد نانوایی به قنادیها به دلیل تفاوت در نیازهای تولیدی، مناسب نیست. آرد نانوایی (مانند آرد ۱۵ و ۱۸ درصد) برای تهیه شیرینیها و کیکها کارایی لازم را ندارد و ممکن است کیفیت محصولات نهایی را تحت تأثیر قرار دهد.
وی افزود: در نتیجه، قاچاق آرد به قنادیها میتواند مشکلاتی را بهوجود آورد و این موضوع باید بهدقت بررسی شود.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان