به روز شده در
کد خبر: ۲۶۸۷۶

توزیع مازاد کالاهای اساسی برای پیشگیری از التهاب بازار در ایام جنگ ۱۲ روزه

رئیس سازمان جهاد کشاورزی در نشست ویژه نمایندگان استان تهران عرضه روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ و جلوگیری از تعطیلی نانوایی‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای در ایام جنگ ۱۲ روزه را اقداماتی در جهت رفع التهابات بازار دانست.

توزیع مازاد کالاهای اساسی برای پیشگیری از التهاب بازار در ایام جنگ ۱۲ روزه

جبرئیل برادری، رئیس سازمان جهاد کشاورزی در نشست ویژه نمایندگان استان تهران عرضه روزانه بیش از ۱۰۰۰ تن گوشت مرغ، اجرای گشت‌های مشترک، تخصیص به موقع از محل ذخایر راهبردی، برگزاری روزانه کمیته رصد و پایش، بازاررسانی به استان‌های مسافرپذیر مانند دماوند حتی به صورت شبانه و جلوگیری از تعطیلی نانوایی‌ها و فروشگاه‌های زنجیره‌ای را از جمله اقدامات این سازمان در دوره ۱۲ روزه برای پیشگیری از هرگونه التهاب قیمتی در بازار اعلام کرد.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس نیز در این نشست بر مستندسازی تجارب مثبت و موفق سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در این دوران خاص گفت: با توجه به مرکزیت و جمعیت استان تهران، این اقدامات می‌تواند به الگویی برای استان‌های دیگر تبدیل شود.

تدوین طرح دو فوریتی برای حمایت از تولیدات کشاورزی

پیمان فلسفی از تدوین طرح دو فوریتی کمیسیون کشاورزی مجلس برای برای حمایت از تولیدات کشاورزی در شرایط جنگی خبر داد و افزود: بنا بر این طرح برای تمام وزارتخانه‌های کشاورزی، صنعت، معدن و تجارت، اقتصاد، راه و شهرسازی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و … برای حمایت و ارتقای تولیدات کشاورزی و تأمین نیازهای غذایی مردم تکلیف مشخص کرده‌ایم.

وی ادامه داد: این طرح با تاکید بر اقتصاد مقاومتی در بخش‌های مختلف و حمایت از کشاورزان به عنوان خط مقدم جنگ اقتصادی در محورهایی همچون تخصیص درصدی از عوارض صادرات به بخش تولید و خودکفایی، امهال تسهیلات، تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات بخش کشاورزی، استمرار تأمین نهاده‌ها و سوخت، تأمین انرژی و … تدوین شده است.

فلسفی عدالت اجتماعی، دانش‌بنیان کردن فعالیت‌ها و برنامه‌ریزی مبتنی بر نقش مردم را ۳ پایه مهم اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.

روح‌الله ایزدخواه، نماینده عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست در سخنانی بر تقویت تولید مویرگی به ویژه در روستاها با کمک به صندوق‌های حمایت از بخش کشاورزی، بهره‌گیری از زنجیره مردمی از جمله بسیج عشایر برای تأمین معیشت مردم، جایگزین کردن نهاده‌های دامی که نیازمند واردات هستند، جمع‌سپاری و احیای تعاونی‌ها و آمادگی مستمر برای شرایط بحران تاکید ورزید.

منبع: مهر

ارسال نظر

آخرین اخبار