این سوسیس و کالباس ها «طعم مرگ» دارند
با کشف 1300 کیلوگوشت گراز آلوده از کارگاه تولید سوسیس و کالباس، بار دیگر بحث این خوراکی های مرگبار داغ شده است

پلمب کارگاه تولید سوسیس و کالباس با گوشت گراز در دماوند، دستگیری مالک کارگاه خانگی تولید سوسیس و کالباس غیرمجاز در ماهشهر، بازداشت تبهکارانی که با رنگ های غیرمجاز سوسیس و کالباس تولید می کردند، کشف یک ونیم تن قارچ متعفن در کارگاه تولید سوسیس و کالباس، کشف ٢٠٠کیلو گوشت فاسد در انباری یک شرکت غیرمجاز تولید کالباس و سوسیس، مرگ خواهر و برادر گیلانی به دلیل مصرف کالباس آلوده...
خبرهای مربوط به پلمب کارگاههای تولید محصولات آلوده در حالی بی وقفه در رسانه ها انعکاس پیدا می کند که همزمان تبلیغات مربوط به فروش دستگاههای ارزانقیمت تولید سوسیس و کالباس در فضای مجازی کولاک کرده است، دستگاه هایی که تنها مصرفشان تولید خوراکی هایی است که مسمومیت و مرگ را به مصرف کنندگانشان هدیه می دهند.
ماجرای این تولیدات تهوع آور همیشه به یک شکل است، چند تبهکار که سلامتی و زندگی دیگران برایشان اهمیتی نداشته، در زیرزمین یا خانه متروکه ای دورهم جمع می شوند و به ذهنشان می رسد که بزنند توی کار تولید سوسیس و کالباس و همبرگر مثلا دست ساز، چرتکه می اندازند که اگر از مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته و یا ارزانقیمت استفاده کنند می توانند سود باورنکردنی ای به دست بیاورند ، پس با این ایده شروع می کنند و بعد هم با وسوسه کردن مغازه داران و کسبه، این محصولات متعفن را زیر قیمت به آنها می فروشند و این طوری است که ناگهان با سیل حضور بیمارانی که اسهال و استفراغ دارند روبرو می شویم، کودکان اما، در موارد بسیاری نمی توانند از این بیماری ها جان به در برند و مرگ نصیب آنها می شود، درست مثل خواهر و برادری که در روستای فشتکه (شهرستان خمام) در استان گیلان جان باختند.
از گوشت گراز تا گوشت گندیده
آخرین مورد از این دست تولیدات مرگبار مربوط می شود به کشف کارگاهی در دماوند که در آن با گوشت گراز چنین محصولاتی تولید می شد.
در این پرونده ماموران با دستگیری 8 متهم، 1300 کیلوگرم گوشت گراز را که برای تولید سوسیس و کالباس استفاده می شد را کشف کردند.
چند ماه قبل از آن هم کشف خانه ای کثیف در ماهشهر که در آن چنین محصولاتی بدون مجوز تولید و توزیع می شد در رسانه ها سرو صدای زیادی به پا کرده بود، پیش از آن هم ده ها مورد از کشف انبارها، خانه های روستایی، زیرزمین ها و ... در رسانه ها انعکاس یافته بود.
نکته دردناک اما آن است که چنین محصولاتی بازار خوبی دارند که چنین برای تولیدکنندگانش وسوسه انگیز است و این یعنی ساندویچ فروشان، مغازه داران و فروشندگان غذاهای فست فودی زیادی وجود دارند که چنین محصولاتی را به مردم عرضه می کنند، شایدهرکدام از ماه وقتی به رستورانی لوکس و گرانقیمت، یک پیتزافروشی شیک و یا یک ساندویچی پرمشتری مراجعه کرده ایم ، یکی از مصرف کنندگان این محصولات بوده ایم....