به روز شده در
کد خبر: ۱۲۲۸۷

مسن‌ترین انسان جهان درگذشت

خواهر اینا کانابارو، 116 ساله، که به‌عنوان مسن‌ترین انسان جهان شناخته می‌شود، ساعاتی پیش درگذشت.

مسن‌ترین انسان جهان درگذشت

یک خواهر روحانی که روزگاری کودکی ضعیف و نحیف بود، به پیرترین فرد زنده جهان تبدیل شد. او عمر طولانی خود را مدیون باور دینی کاتولیک، اشتیاق به فوتبال و روحیه مثبت خود می‌دانست.

این راهبه برزیلی به نام خواهر «اینا کانابارو» که به خاطر عشق به فوتبال و شخصیت خونگرم و مهربانش معروف بود، با قریب به ۱۱۷ سال سن، به عنوان سالمندترین فرد زنده جهان تائید شد.

او به گفته برادرزاده ۸۴ ساله‌اش، در کودکی با بدنی آن‌قدر ضعیف بزرگ شده بود که بسیاری شک داشتند از دوران کودکی بتواند به سلامت عبور کند. اما برخلاف باور اطرافیانش، بیش از یک قرن زندگی کرد و توسط سازمان «لانجِوی‌کوئِست – LongeviQuest» که افراد فوق صد ساله را در سراسر جهان نشان می‌کند، به‌عنوان مسن‌ترین فرد زنده جهان معرفی شد.

او دقیقا چند سال داشت؟

کارشناسان سازمان لانجِوی کوئِست گفتند که او در هشتم ژوئن ۱۹۰۸ (۱۸ خرداد ۱۲۸۷) به دنیا آمده است اما برادرزاده او ادعا می‌کند تولد او با دو هفته تاخیر ثبت شده و او در واقع در ۲۷ ماه مه (ششم خرداد همان سال) به دنیا آمده بود.

لانجوی‌کوئست فوریه گذشته از این راهبه که روی ویلچر نشسته و در پورتو آلگره در جنوب برزیل زندگی می‌کرد، فیلمبرداری کرد.

او در این فیلم لبخند می‌زد و خاطراتی را در مورد نقاشی‌های مینیاتوری خود از گل‌های وحشی و ارادت خود به دعای درود مریم بازگو می‌کند.

راز طول عمر از زبان مسن‌ترین فرد جهان

وقتی از این خواهر روحانی در مورد راز طول عمر فوق‌العاده‌اش پرسیده شد، آن را به ایمان کاتولیک خود نسبت داد و حس شوخ طبعی خود را نشان داد.

او در مصاحبه با آسوشیتدپرس به شوخی گفت: «من جوان، زیبا و مهربان هستم – ویژگی‌های فوق‌العاده‌ای که شما هم دارید.»

برادرزاده‌اش که هر شنبه به دیدار او می‌رفت می‌گوید: این راهبه با شنیدن صدایش به وجد می‌آید. برادرزاده‌اش گفت: «سایر خواهران می‌گویند وقتی صدای من را می‌شنود، هیجان‌زده می‌شود.»

نتیجه ژنرال که بعدها معلم دیکتاتور برزیل شد

خانم کانابارو، نتیجه یک ژنرال مشهور برزیلی بود که برای استقلال برزیل از پرتغال در قرن نوزدهم می‌جنگید. خانم کانابارو در یک خانواده بزرگ در جنوب برزیل به دنیا آمد و بسیاری از زندگی خود را وقف تدریس و خدمات مذهبی کرد.

او دو سال را در شهر مونته‌ویدئو اروگوئه گذراند و سپس به ریو دو ژانیرو برزیل نقل مکان کرد و در نهایت در ایالت ریو گرانده جنوبی برزیل مستقر شد.

در ریو گرانده جنوبی، او چندین دهه تدریس کرده و حتی دو گروه موسیقی مدرسه را در نزدیکی مرز برزیل و اروگوئه تأسیس کرد.

یکی از شاگردان برجسته سابق او ژنرال ژوائو فیگوئرادو، آخرین دیکتاتور نظامی برزیل، بود که بین سال‌های ۱۹۶۴ تا ۱۹۸۵ در این کشور حکومت کرد.

او در صد و دهمین سالگرد تولدش، توسط پاپ فرانسیس (که همین چند روز پیش درگذشت) مورد تجلیل قرار گرفت و همچنان در جامعه خود عمیقا مورد احترام بود.

یک باشگاه فوتبال محلی به نام «اینتر» نیز هر سال تولد او را جشن می‌گرفت و اتاق او را با رنگ‌های قرمز و سفید پیراهن این تیم تزئین می‌کرد.

کانابارو در ویدئویی که در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شد، با افتخار می‌گوید: «سفیدپوست یا سیاه‌پوست، ثروتمند یا بی‌پول، هر که هستید، اینتر تیم مردم است.»

پس از مرگ تومیکو ایتوکا ​​ژاپنی در ۲۹ دسامبر (۹ دی ۱۴۰۳)، کانابارو ردای پیرترین فرد زنده جهان را بر تن کرد.

رسانه‌های برزیلی گزارش داده خانم کانابارا ساعاتی پیش درگذشته است. او هنگام مرگش ۱۱۶ سال و ۳۲۶ روز عمر داشت. خواهر اینا کانابارو اگر یک ماه دیگر زنده می‌ماند می‌‎توانست ۱۱۷ سالگی خود را جشن بگیرد.

اکنون عنوان مسن ترین فرد جهان به یک زن بریتانیایی 115 ساله به نام اتل کاتر اطلاق خواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار