نماینده مجلس: در روزهای بعد از جنگ بیش از هزار و صد پیامک توهینآمیز علیه دولت دریافت کردم
عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت: آقای رئیسجمهور باید نشستی با همه جریانهای سیاسی درون کشور برگزار کنند و واقعیتهای پشتپرده مذاکرات و جنگ ۱۲ روزه را برای همه بگویند.

مجید نصیرپور سردهائی، عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با آوش در واکنش به نامه اعتراضی تعدادی از نمایندگان مجلس به مسعود پزشکیان، رئیسجمهور، گفت: جامعه ما، جامعه متکثری است. در این جامعه مخصوصاً برای برخی دوستان در جریانهای سیاسی خاص، سخن گفتن خیلی هزینه ندارد. مانند قضیه کفنپوشها که برای عدهای خاص هروقت لازم باشد حاضرند و هر زمان نیاز نباشد، غیب میشوند. این افراد در روزهای اخیر حجم زیادی از انتقادات و توهینهای متنوع را به سمت دولت، رئیسجمهور و وزیر امور خارجه روانه کردند.
او افزود: اصلِ انتقاد پذیرفته شده است و اتفاقاً مردم را به آن دعوت میکنیم. پیامکهای فراوانی ارسال میشود که خاستگاه آنها معلوم نیست، اینکه چه کسی هزینه آنها را میدهد و این پیامها را تولید میکند و چگونه به نمایندگان یا برخی مقامات کشور ارسال میشود. در روزهای اخیر شخصاً بیش از هزار و صد پیامک توهینآمیز علیه دولت دریافت کردهام.
برخی نمایندگان مجلس هنوز باور نکردند کاندیدای مورد نظرشان در انتخابات رأی نیاورده است
نصیرپور تصریح کرد: متأسفانه برخی از دوستان هر روز بهانهای جدید برای حمله پیدا میکنند، اگر مصاحبهای نبود حتماً بهانه دیگری پیدا میکردند. کمااینکه هنوز ماجرای باکو تمام نشده، مصاحبه رئیسجمهور را نقد میکنند و صرفاً میخواهند حرف خودشان را بزنند. برخی از دوستان بهویژه برخی نمایندگان مجلس هنوز باور نکردهاند کاندیدا مورد نظرشان در انتخابات رأی نیاورده است. آنها باید تا پایان دوران ریاستجمهوری آقای پزشکیان صبر کنند. برخی از این افراد با به کارگیری الفاظ از همه خطوط قرمز عبور میکنند و منافع ملی را زیر پا میگذارند. بنده در کشورهای توسعهنیافته هم این نوع انتقاد و ادبیات را کمتر مشاهده کردهام. این ادبیات لمپن و توأم با توهین، در شأن برخی دوستان نیست.
برخی خود را به غفلت میزنند و فرمایشات رهبری در مورد ظریف را فراموش میکنند
نماینده مردم سراب در مجلس اظهار کرد: من فرمایش بسیار دقیق سال گذشته مقام معظم رهبری در ماجرای انتشار سخنان آقای ظریف را خاطرم هست، رهبری فرمودند سیاستها و موضوعات مربوط به دیپلماسی باید در جای دیگری بحث و بررسی و چکشکاری شوند، ایده تولید میشود و وزارتامور خارجه مجری برنامههاست. تعجب میکنم برخی دوستان خودشان را به غفلت میزنند، برخی حرفها را نشنیده میگیرند و حتی تجربیات مدیریتی خود را نادیده میگیرند. در کشور مجموعهای از اتفاقات در حال وقوع است. در میدان، نیروهای مسلح ما با قدرت و اقتدار ظاهر و موجب افتخار کشور شدهاند ملت نیز به همین دلیل با یک انسجام اجتماعی از این حرکت مقتدرانه نیروهای مسلح بهویژه سپاه عزیز حمایت کردند.
از نظر تندروها رابطه دولت سیزدهم با عربستان خوب بود اما در دولت پزشکیان خیانت است
نصیرپور خاطرنشان کرد: بدیهی است هیچ جنگی در دنیا آغاز نشده که تمام نشده باشد، هرجنگی یک روز تمام میشود. مگر جنگ با روش غیرمذاکره تمام میشود؟ طبیعی است که وقتی جنگی شروع میشود یک سوی آن شمشیر بُرنده اقتدار نظامی است و سوی دیگر آن قدرتنمایی دیپلماتیک است. باید از همه ظرفیتهای کشور استفاده کنیم. به خاطر دارم زمانی که مرحوم رئیسی و آقای امیرعبداللهیان با کشورهای عربی منطقه وارد مذاکره شدند، همین دوستانی که امروز منتقدند به شدت ستایش میکردند تا جایی که از حد متعارف خارج شدند. برقراری رابطه با عربستان را برای دولت سیزدهم افتخار تلقی میکردند اما امروز مذاکره با عربستان را خیانت قلمداد میکنند. این رفتار واقعاً عجیب است.
پزشکیان واقعیتهای پشت پرده جنگ 12 روزه را به جریانهای سیاسی بگوید
عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی در پایان یادآور شد: متأسفم که سربازان دیپلماسی در میدان مذاکره گاه از داخل کشور و از سوی برخی جریانها مورد هجمه قرار میگیرند. به نظر من آقای رئیسجمهور باید نشستی با همه جریانهای سیاسی برگزار کند و واقعیتهای پشتپرده مذاکرات و جنگ ۱۲ روزه را به همه بگوید. اگر لازم باشد، میجنگیم اگر لازم باشد، مذاکره میکنیم. آنچه برای کشور لازم است و امنیت کشور را تأمین میکند باید اتفاق بیفتد. تشخیص این مسیر نهایتاً بر عهده مراجع بالادستی حاکمیتی است که از طریق شورای عالی امنیت ملی ابلاغ میشود. معتقد هستم نشست رئیسجمهور با جریانهای سیاسی میتواند بخشی از مسائل را حلوفصل کند. امیدوارم همه دستگاهها، احزاب و تشکلها به وظیفه ملی خود عمل کنند همانطور که مردم در این جنگ ۱۲ روزه با بلوغ و انسجام کامل توانستند بر دهان غرب بزنند و پروژه فروپاشی نظام را خنثی کنند. بهطور طبیعی کنشگران سیاسی ما باید در این حوزه، فعالانه و عاقلانهتر رفتار کنند.