قالیباف گفت از زنان برای حضور در هیات رئیسه حمایت میکند
رئیس فراکسیون زنان مجلس با اشاره به استقبال رئیس مجلس از حضور زنان در هیات رئیسه میگوید: در جلسهای که با آقای قالیباف داشتیم، ایشان حمایت کرد و گفت اگر یک نفر بیاید و همه روی آن یک نفر اجماع کنند، خیلی میتوان روی این موضوع کار کرد.

فاطمه محمدبیگی، رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با آوش در پاسخ به اینکه آیا داوطلب انتخابات هیات رئیسه مجلس میشوید؟ گفت: خیر، برای اینکه فعالیتهای فراکسیون زنان خیلی سنگین است، از طرفی بنده در کممیسیون بهداشت هم حضور دارم که حیطه تخصصیام است.
هیات رئیسه وقتگیر است
او در واکنش به اینکه اتفاقاً در هیات رئیسه که بهتر میتوانید کار را پیش ببرید، افزود: هیات رئیسه یک مزایایی دارد و یک معایبی. یکی از مزیتهایش این است که میتوان یکسری کارها و دستورالعملها را پیش ببرید، نظر بدهید و در تعیین اولویتها شرکت کنید. از طرف دیگر به شدت وقتگیر است و تقریباً صبح تا شب هر روز را میگیرد و مقداری اختیارات تخصصی از فرد سلب میشود.
ترجیح میدهم در کمیسیون خودم بمانم
محمدبیگی همچنین تصریح کرد: من هم فکر میکنم از آنجایی که حوزه سلامت نیاز بیشتری دارد که روی آن کار شود، ترجیح میدهم بیشتر در کمیسیون خودم فعالیت کنم.
او درباره اینکه اما شما از جمله نمایندگانی هستید که بیشتر از بقیه به هیات رئیسه مراجعه میکنید و همین رفت و آمد شما به هیات رئیسه این گمانه که تمایل بیشتری برای حضور در هیات رئیسه دارید را تقویت میکند، اظهار کرد: دوستان خیلی به بنده لطف دارند اما فکر میکنم حضور در هیات رئیسه نیاز به تجربه بیشتری دارد، شاید در آینده بیشتر بتوان در هیات رئیسه حضور پیدا کرد. اما به نظر من هیات رئیسه تجربه بیشتری لازم دارد و از طرفی مسئولیت و بار خیلی سنگینتری هم دارد.
محمدبیگی در واکنش به اینکه البته زنان توانمند هستند و میتوانند از عهده مسئولیتهای هیات رئیسه بربیایند، ادامه داد: البته زنان شایستگی و توانمندی دارند که حضور قطعی در هیات رئیسه داشته باشند و من این را کاملاً قبول دارم.
قالیباف گفت از زنان برای حضور در هیات رئیسه حمایت میکند
این نماینده مجلس در پاسخ به اینکه درباره حضور زنان در هیات رئیسه گفته میشود که نیاز به بسترسازی وجود دارد و رئیس مجلس باید این فضا را فراهم کند، به نظر شما آقای قالیباف بستری لازم برای حضور زنان در هیات رئیسه را فراهم کرده است؟ افزود: در جلسهای که با آقای قالیباف داشتیم، ایشان حمایت کرد و گفت اگر یک نفر بیاید و همه روی آن یک نفر اجماع کنند، خیلی میتوان روی این موضوع کار کرد.
محمدبیگی تصریح کرد: منتهی خانمها مانند آقایان تنوع افکار دارند و این طبیعی است چراکه مجلس محل تضارب آراء است. الان هم دو، سه نفری علاقمند هستند که داوطلب انتخابات هیات رئیسه شوند، ما هم از حضور زنان در هیات رئیسه دفاع و حمایت میکنیم. اگر این حضور یکپارچه باشد که خیلی بهتر است. تعداد آقایانی هم که برای هیات رئیسه میآیند، خیلی زیاد هستند و نمیشود گفت چرا از خانمها چد نفر میآیند؟ چون عین آقایان هستند ولی ما بیشتر باید این زمینه را فراهم کنیم که تعداد نمایندگان زن بیشتر شود یعنی 5، 6 درصد نه زیبنده ایران است و نه زیبنده جامعه ایرانی که همراه زنان در کشور ما چه قبل و چه بعد از اسلام مورد توجه ویژه بودند. جایگاه زنان در کشور ما خیلی والاست.
او اظهار کرد: در قرآن کریم و انقلاب اسلامی به برکت امام خینی، که حضور زنان را در اجتماع، انقلاب و دفاع مقدس تبلور داد و چه بعد از آن رهبر انقلاب همواره حمایتگر و پشتیبان زنان بودند و نقش زنان را در ولایت اجتماعی زنان و حوزه حکمرانی کشور را بارها تائید کردند و حتی تشویق به حضور بیشتر کردند.
محمدبیگی در ادامه خاطرنشان کرد: من فکر میکنم حتی خوب است خود سران 3 قوه هم در این زمینه نشستهایی داشته باشند که حضور بیشتر زنان را در عرصه حکمرانی ملی و بینالمللی ترغیب کنند.
این نماینده مجلس شورای اسلامی در پاسخ به اینکه قالیباف با فراکسیون زنان درباره انتخابات هیات رئیسه جلسه داشته است؟ یادآور شد: خیر، جلسه ما در مورد موضوع مهریه بود که طبیعتاً این موارد مطرح میشوند، وگرنه در این مورد جلسه نداشتیم.