EN
به روز شده در
کد خبر: ۶۴۴۹۴

کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید شیر و گوشت به دلیل شیوع بیماری تب برفکی

عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

کاهش ۱۵ تا ۲۰ درصدی تولید شیر و گوشت به دلیل شیوع بیماری تب برفکی

شیوع بیماری تب برفکی در استان‌هایی مانند تهران و اصفهان منجر به کاهش محسوس در میزان تولیدات اصلی دامداری شده است.

عضو اتحادیه دامداران اعلام کرد که به علت شیوع بیماری تب برفکی میزان تولید شیر و گوشت به طور میانگین ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

مجتبی عالی پیش‌بینی کرد: با ادامه این روند، تولید شیرخام تا پایان امسال به ۹ میلیون تن برسد، در حالی که برآورد اولیه برای امسال ۱۳ میلیون تن بود.

وی  افزود: علاوه بر تب برفکی، کمبود و افزایش قیمت نهاده‌های اساسی مانند کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه نیز به شدت بر قیمت تمام شده محصولات و افت تولید تأثیرگذار بوده است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

 

 

ارسال نظر

آخرین اخبار